Minikler Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

Minikler Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde 'Cumhuriyet'in 102. Yılı' coşkuyla kutlandı.

Minikler Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde “Cumhuriyet’in 102. Yılı” coşkuyla kutlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gündoğmuş’ta bulunan Kreş ve Gündüz Bakımevi’ndeki minikler, 29 Cumhuriyet Bayramı’nın 102’inci yılı kapsamında kutlama yaptı. Kutlama saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı. Birim Sorumlusu öğretmeni Mehtap Sapancılar, konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını ve şehitleri anarak başladı. Sapancılar, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gündoğmuş Kreş ve Gündüz Bakım evinde 2022 tarihinden itibaren çocuklara ücretsiz eğitim ve öğretim hizmeti vermekte olduğunu söyledi. “Tüm imkan ve olanakları ile her zaman yanımızda olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ve ekibine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Cumhuriyet sadece bir yönetim şekli değil, özgürlüğün, eşitliğin ve adaletin simgesidir. Egemenlik kayıt şartsız milletindir” dedi.

29 Ekim kutlamaları için hazırlanan minikler, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak coşkuya ortak oldular. Atatürk baskılı tişörtler giyen minikler, öğretmenleri ve velileri ile birlikte eğlenceli anlar yaşadılar. Minikler, şiir, dan gösterisi, sandalye kapmaca oyunlarını sergilediler. Program, velilerin “Cumhuriyet Ağacı’na” parmak boyası ile son buldu. – Vedat Uygur

Minikler Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı