Muhtar Bülbül, güven tazeledi

Muhtar Bülbül, güven tazeledi Mahmutseydi Mahallesi'nin sevilen muhtarı Resul Bülbül, yeniden muhtar seçildi. Beş yıl boyunca mahalle halkına karşı samimi yaklaşımı ve gerçekleştirdiği önemli hizmetlerle öne çıkan Bülbül, tekrar seçilerek halkın büyük desteğini kazandı.

Muhtar Bülbül, güven tazeledi

Mahmutseydi Mahallesi'nin sevilen muhtarı Resul Bülbül, yeniden muhtar seçildi. Beş yıl boyunca mahalle halkına karşı samimi yaklaşımı ve gerçekleştirdiği önemli hizmetlerle öne çıkan Bülbül, tekrar seçilerek halkın büyük desteğini kazandı.

Mahmutseydi Mahallesi'nin sevilen muhtarı Resul Bülbül,  yeniden muhtar olarak seçildi. Beş yıl boyunca mahalle halkına karşı gösterdiği samimi yaklaşımı ve yapmış olduğu önemli hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Bülbül, yeniden seçilerek halkın büyük takdirini kazandı. Mahalle sakinlerinin desteğiyle bir dönem daha muhtarlık yapacak olan Bülbül, sadece hizmetleriyle değil, aynı zamanda insan odaklı yaklaşımıyla da takdir topluyor. Mahmutseydi Mahalle Muhtarı Resul Bülbül, gelecek dönemde de mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve mahalledeki yaşam kalitesini artırmak adına çalışmalarına devam edeceğini belirtti. – Özlem Kaygusuz

Muhtar Bülbül güven tazeledi