Muhtar Tokaç'a tebrik yağmuru

Muhtar Tokaç'a tebrik yağmuru 49'uncu Muhtarlar Toplantısı'na katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bizzat görüşen Gündoğmuş'un Fatih Mahalle Muhtarı ve Ad

Muhtar Tokaç’a
tebrik yağmuru

49'uncu Muhtarlar Toplantısı'na katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bizzat görüşen Gündoğmuş’un Fatih Mahalle Muhtarı ve Adayı Birgül Tokaç’a binlerce tebrik geldi. Eski AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı da olan Tokaç, Erdoğan ve Soylu’ya AK Parti İlçe Başkanı Ali Arslan ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’i şikâyet edip yerel seçimler için aday belirleme sürecinde nasıl bir belediye başkanı istediklerini anlatmıştı. Erdoğan’ın “Muhtarımızı üzen beni üzmüş kabul ederim ve o kişi hakkında gerekeni yaparım” sözünden etkilenerek kürsüye çıkan ve ilçe hakkında konuşan Tokaç, özetle adil bir belediye başkanı ile ilçede huzur istediklerini belirtmişti.


Çok sayıda tebrik alan Tokaç, “Sevincimi paylaşan bütün dost ve sevenlerime teşekkür ederim. Gündoğmuş’un huzuru için Cumhurbaşkanıma ve İçişleri Bakanıma ulaştım. Gerekirse kar kış demeden tekrar ulaşırım. Benim için her yol Ankara. Dik duruyorum eğilmiyorum. Gündoğmuş ve Fatih Mahallesi benim ile diyorum” diyerek teşekkür etti.
Gündoğmuş Gazetesi’ne konuşan Tokaç’ın sosyal medyada paylaştığı haber ve fotoğraflara gelen tebriklerin bazıları şöyle:
Meryem Hanis Kutlu: Tebrik ederim. Gurur duyuyoruz seninle. Sen sadece Gündoğmuş’u değil, Gündoğmuş’a bağlı ne kadar köy varsa hepsini düşünerek konuşmuşsun. Sadece yandaşlarının değil tüm halkın başkanı olsun seçilecek belediye başkanı
Şükran Duman: Arkadaşım başarılarının devamını diliyorum, seninle gurur duyuyorum. Yolun açık olsun
Fatma Sarı Kuzulu: Birgül abla senin yolun gönlün bol. Her şey gönlünce olsun. Yolun açık olsun.
Birol Arslan: İşte muhtar dediğin böyle olur. Gerektiğinde kar kış demez vatandaşı ve mahalle sakinleri için Ankara’nın yolunu tutar ve Cumhurbaşkanı’na da İçişleri Bakanı’na da ulaşır. Dik dur eğilme, Gündoğmuş ve Fatih Mahallesi seninle.
Fisun Eren: Bize Gül Hanımı mücadelesinden dolayı alkışlamak düşer. Tüm mücadeleci kadınlara örnek olur inşallah.
Neslihan Yıldız Erdemir: Azmin ve kararlılığın sonucu. Tebrikler Muhtarım.
Hasan Gazi Dinç: Ben her zaman demiyor muyum muhtarlık bizim muhtara yakışıyor diye. Maşallah muhtarımıza
Fevziye Baglı :Arkadaşım seni orda görünce çok gururlandım. Allah yolunu açık etsin.