Muhtarlar çok memnun

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in geleneksel hale getirdiği 4



Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geleneksel hale getirdiği 4. Muhtarlar İstişare Toplantısı’na katılan muhtarlar, buluşmanın çok verimli geçtiğini söyledi. Muhtarlar, taleplerini yüz yüze iletebilmenin yanında, belediye yetkilileri ile hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Seminer, tiyatro gibi etkinliklerle dolu dolu iki gün geçiren muhtarlar, kaynaşma imkanı da buldu.
Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, dernek ve Antalyalı muhtarlar adına Türel’e teşekkür ederek; “MUBİM projesi Türkiye’ye örnek bir proje. Buraya gelen muhtarlarımız ve eşleri çok mutlu. Başkanımıza bir sevgi seli var. Buradan çok mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. Böyle başkan her zaman gelmez. Menderes Başkanım muhtarların gönlünde taht kurdu. Biz nasıl ailemizde babalık görevimizi yapıyorsak Menderes Türel de bizlere babalık yapıyor” diye konuştu.
4 çocuk annesi Gündoğmuş Fatih Mahallesi Muhtarı Birgül Tokaç ise, “Organizasyon çok güzeldi, çok verimli bir istişare toplantısı oldu. Muhtarlarımızla tanışıyoruz, isteklerimizi, ihtiyaçlarımızı başkanımıza iletmek daha kolay oluyor. Eğitim programları ve etkinliklerle keyifli iki gün geçiriyoruz. Çok memnunuz” dedi.