'Neden işten çıkarıldım?'

'Neden işten çıkarıldım?' Gündoğmuş'ta yaşayan Nuray Örs, Gündoğmuş Belediyesi'nin işçi ilanına müracaat ederek işe alındığını ancak iki saat çalıştıktan sonra çıkarıldığını söyleyerek dert yandı

‘Neden işten çıkarıldım?’


Gündoğmuş’ta yaşayan Nuray Örs, Gündoğmuş Belediyesi’nin işçi ilanına müracaat ederek işe alındığını ancak iki saat çalıştıktan sonra çıkarıldığını söyleyerek dert yandı. 22 Şubat Cuma günü işe giren ve aynı gün işten çıkarılan Örs, olayın şaşkınlığını yaşadığını ve bir anlam veremediğini söyledi.
Nuray Örs, 22 Şubat günü sabah belediyeye giderek imzaları attığını ve taş döşeme işine gönderildiğini, ancak iki saat sonra belediye görevlisinin “Senin ismin listede yok” diyerek imza attırıp işten çıkarıldığını ifade etti. Örs, eşi Mehmet Örs’ü İYİ Parti binası önünde çay içerken gören Ak Parti İlçe Başkanı Ali Arslan’ın bu durumu belediyeye bildirdiği için işten çıkarıldığını iddia etti.
‘BU MU BİRLİK BERABERLİK’
Nuray Örs, “Ben de ne olduğunu anlayamadım. Beni 2 saat çalıştırıp gönderdiler. Herhangi bir ücret de ödemediler. İsmim yoksa o evraklara neden imza attırdılar. Birlik ve beraberlik diye caddelerde bağırıyorlar. Ama o arkasında dönenlerle, oy verenlerle beraberler” diye konuştu.
Kız kardeşi Sunay Özdemir’in de Özeren’den ihtiyacı olduğu için iş istediğini ama “Benim ihtiyacı olanlarla işim yok. Benim arkamda olanlarla işim” cevabını aldığını söyleyen Örs, “Başkan Özeren, başının çaresine bak demiş. Kardeşim de ağlaya ağlaya Gündoğmuş'u terk etmek zorunda kaldı. Şimdi Elmalı’da yeniden bir hayat kurmaya çalışıyor” dedi. – Mesut Uygur