O ihale durduruldu

O ihale durduruldu Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in seçime 5 gün kala gerçekleştireceği 10 arsanın satışı ve 3 işyeri ile bir parkın kiralanmasına yönelik ihale girişimi, mahkeme kararıyla durduruldu.

O ihale durduruldu

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in seçime 5 gün kala gerçekleştireceği 10 arsanın satışı ve 3 işyeri ile bir parkın kiralanmasına yönelik ihale girişimi, mahkeme kararıyla durduruldu.

Gündoğmuş’ta, AKP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in seçime 5 gün kala gerçekleştireceği ihale girişimi, mahkeme kararıyla durduruldu. Özeren'in, 10 arsanın satışı ile 3 işyeri ve bir parkın kiralanmasına yönelik düzenlediği ihale, yerel basında ve belediyenin ilan panosunda duyurulmuştu. Ancak seçime 5 gün kala gerçekleştirilecek olan ihale, mahkeme kararıyla durduruldu.

İŞTE MAHKEME KARRI

Mahkeme kararında, "Dava konusu işlemin uygulanması halinde telafisi imkansız zararlar doğabileceği" gerekçesiyle davalı idarenin savunması ve ara kararı cevabı alınıncaya kadar ihale sürecinin durdurulması kararı verildiği belirtildi. Kararın 22 Mart'ta oybirliğiyle alındığı biliniliyor.-Özlem Kaygusuz

O ihale durduruldu