Öğrenciler ders başı yaptı

Öğrenciler ders başı yaptı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen 2023-2024 iş takvimine göre, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü başlayan yarıyıl tatilinin ardından Gündoğmuş'taki okullar, 5 Şubat 2024 Pazartesi günü öğrencilerini tekrar ağırladı. Gündoğmuş'ta 2. dönem dersleri başlarken, öğrenciler ve öğretmenler, yeni döneme heyecanla adım attı.

Öğrenciler ders başı yaptı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen 2023-2024 iş takvimine göre, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü başlayan yarıyıl tatilinin ardından Gündoğmuş’taki okullar, 5 Şubat 2024 Pazartesi günü öğrencilerini tekrar ağırladı. Gündoğmuş'ta 2. dönem dersleri başlarken, öğrenciler ve öğretmenler, yeni döneme heyecanla adım attı.

Öğrenciler, tatilin ardından sınıflarına geri dönerken, okul yönetimi ve öğretmenler de öğrencilere başarılar diledi.  Gündoğmuş'taki okullarda öğrenci ve öğretmenler arasındaki bu birliktelik, eğitim camiasının yeni döneme umut ve motivasyonla başlamasına vesile oldu. İlçedeki eğitim kurumları, öğrencilerin akademik başarılarına katkı sağlamak amacıyla çeşitli etkinlikler ve projelerle dolu bir döneme hazırlıklı bir şekilde giriş yaptı.- Özlem Kaygusuz

Öğrenciler ders başı yaptı. Eğitim