Öğrenciler karnelerini aldı

Tüm yurtta olduğu gibi Gündoğmuş'ta da 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl tatili dün verilen karne töreni ile başladı



Tüm yurtta olduğu gibi Gündoğmuş’ta da 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl tatili dün verilen karne töreni ile başladı. Öğretmenler yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Özeren de 1970 yılında okula başladığı sınıfta ve diğer okulların sınıflarında karne törenine katılarak öğrencilere karnelerini verdi.
Öte yandan Antalya'da eğitimin en büyük destekçilerinden olan Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'ye örnek olan “Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek” projesi ile 2017-2018 öğretim yılı 1. döneminde 768 okul birincisi ve 1536 yakınını 3 günlüğüne 5 yıldızlı otelde tatile gönderdi.
Törende Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Okul Birincilerine Tatil İyi Gelecek' projesi kapsamında aileleriyle birlikte 5 yıldızlı bir otelde 3 gün tatil yapma şansı yakalayan 768 lise ve ortaokul birincisi adına Muratpaşa Melahat Faraçlar Ortaokulu birincisi Sıla Menet’e temsili hediye çeki verildi. Ebru Türel ayrıca Sıla Menet’e Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in hediyesi olarak üzerinde “şampiyona özel” yazılı bir kol saati ve Başkan Türel’in yazdığı mektubu verdi.