Öğrenciler "Sıfır Atık" dedi

Öğrenciler 'Sıfır Atık' dedi AHENK Projesi kapsamında Merkez İlkokulu öğrencileri sıfır atık sergisi açtı

Öğrenciler “Sıfır Atık” dedi

AHENK Projesi kapsamında Merkez İlkokulu öğrencileri sıfır atık sergisi açtı. Sergiye Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi’de katıldı.
Antalya Valiliği tarafından başlatılan (Antalya Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma) AHENK Projesi kapsamında etkinlikler sürüyor. Öğrencilerin bir çok alanda sosyal duyarlılığını da arttırmayı amaçlayan proje aşamalarından biri de “sıfır atık”. Çevreyi korumanın ve kaynakların verimli kullanılması için büyük önem taşıyan “Sıfır atık” Merkez İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan sergide gündeme getirildi. AHENK projesi kapsamında açılan sergide öğrenciler geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları ürünleri sergilediler.
AÇILIŞI KAYMAKAM YAPTI
AHENK Projesi’ne verdiği öne her fırsatta dile getiren ve proje kapsamındaki hemen hemen her etkinliğe katılan Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, Merkezi İlkokulu’nun hazırladığı “Sıfır Atık” sergisinin de açılışını yaptı. Sergide ürünleri inceleyen Kaymakam Özbilgi, öğrencilerden sıfır atık konusunda bilgiler alarak sohbet etti. Ardından da öğrenciler ile birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı.
SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞILDI
AHENK kapsamında gerçekleştirilen sergi Gündoğmuş Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabından da paylaşıldı. Paylaşımda, “AHENK projesi kapsamında Kaymakamımız Sn. Hamza ÖZBİLGİ Merkez İlkokulu öğrencilerimizin hazırladığı Sıfır Atık Konulu sergisinin açılışını yapıp atık malzemelerden yapılan sergiyi gezdi. Akabinde okul bahçesinde kitap okuma etkinliğe katıldı.” İfadeleri kullanıldı. – Burak Gül
f.a.: Merkez İlkokulu “Sıfır atık” sergisi açtı.
F.A.2: Serginin açılışını Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi yaptı.
f.a.3: Özbilgi, ardından kitap okuma etkinline katıldı.