Öğretmenlere renkli kutlama

Öğretmenlere renkli kutlama Tüm yurtta olduğu gibi Gündoğmuş'ta da 24 Kasım Öğretmenler Günü, coşkuyla kutlandı

Öğretmenlere renkli kutlama

Tüm yurtta olduğu gibi Gündoğmuş’ta da 24 Kasım Öğretmenler Günü, coşkuyla kutlandı.
Kutlamalar Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile başladı. Daha sonra Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda kutlama etkinliği yapıldı. Öğretmenler arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere ve ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.



Öğretmenlere renkli kutlama

Tüm yurtta olduğu gibi Gündoğmuş’ta da 24 Kasım Öğretmenler Günü, coşkuyla kutlandı.
Kutlamalar Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile başladı. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelengi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz tarafından sunularak, şehit olan ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizin anısına saygı duruşu gerçekleştirildi.

ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda kutlama etkinliği yapıldı. Kaymakam Murat Ekinci, Belediye Başkanı Mehmet Özeren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz ve daire amirlerinin katıldığı programda, Türköz ve Emekli Öğretmenlerden Mustafa Karasoy konuşma yaptı. Ayrıca öğrenciler tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi ve video gösterimleri yapıldı. İlçede 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenler arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında dereceye girenlere ve ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.



YEMEKTE BULUŞTUK

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçede görev yapan öğretmenler ile yemekte bir araya geldi. Kaymakam Murat Ekinci, Belediye Başkanı Mehmet Özeren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz’ün birer konuşma yaptığı yemek, sıcak ve samimi bir şekilde gerçekleşti. Türköz, ev sahipliğini yapan Özeren ve tüm belediye personeline teşekkür etti.

MERKEZ İLKOKULUNDA KUTLAMA



İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve öğretmenler, ilçe okullarından Merkez İlkokulu’nun hazırlamış olduğu Öğretmenler Günü programına katıldılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz ve Şube Müdürü Murat Altınkaya, öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı programı ilgi ile izledi. Program sonunda, günün anısına öğretmenler ile birlikte pasta kesildi. Türköz, programı hazırlayan Okul Müdürü Ali Atik nezdinde tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

- Dursun Kayacı