Okul Aile Birliği'nin düzenlediği "Bahar Şenliği" adlı kermes yoğun ilgi gördü

Okul Aile Birliği'nin düzenlediği 'Bahar Şenliği' adlı kermes yoğun ilgi gördü Gündoğmuş'ta Merkez İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen 'Bahar Şenliği' adlı kermes hem öğrenciler hem de veliler tarafından katılımın sağlandığı bir etkinlik oldu.

Okul Aile Birliği’nin düzenlediği “Bahar Şenliği” adlı kermes yoğun ilgi gördü

Gündoğmuş’ta Merkez İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen “Bahar Şenliği” adlı kermes hem öğrenciler hem de veliler tarafından katılımın sağlandığı bir etkinlik oldu.

 

Gündoğmuş Merkez İlkokulu’nun “7. Geleneksel Bahar Şenliği” Okul Aile Birliği tarafından Merkez İlkokulu’nun bahçesinde düzenlendi. Aynı zamanda baharın gelişini kermes ile kutlayan öğrenciler, çalınan müziklere eşlik ederek şenliğin tadını çıkarırken, veliler ise kendi yaptıkları gözleme ve diğer birbirinden güzel ürünler ile şenliğe gelenlere tattırdılar.

ŞENLİĞE YOĞUN KATILIM OLDU

Şenlik sabah saat sekizde velilerin saç üstünde kendi hazırladıkları içler ile gözleme satışı ile başladı. Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt, Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Akbal, Kurum Amirleri, Ak Parti İlçe Koordinatörü Ahmet Söker, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Arslan ve bazı meclis üyeleri de şenliğe katılım gösterenler arasındaydı.

EL EMEĞİ LEZZETLER SATIŞA SUNULDU

Okul bahçesinde düzenlenen ve velilerin bir birinden farklı tatlı, kurabiye, kek, poğaça, börek, limonata ve dağlardan getirilen karlama gibi birçok ürün satışa sunuldu. Gün boyu yoğu ve eğlenceli geçen şenlik, Milli Kicbok’cu Muhsin Türk’ün çocuklara geleneksel oyunları ve Şair Kasım Alper Özdemir’in şiir dinletisi ile devam etti.

ÇEŞİTLİ ÖDÜLLER VERİLDİ

Bu yıl 7. Düzenlenen Bahar Şenliğinde kermes çekilişleri yapıldı. Yapılan çekilişlerde 2 adet bisiklet, 3 adet tablet, 1 adet dev ekran smart TU, 1 adet led Tv ve toplamda 650 hediye sahiplerini buldu. Kermes ağalığını ise bu yıl 50 bin tl.’ye rahmetli Kemal Ağa’nın torunu Mustafa Kemal Demir aldı. Gecenin sonunda yarım saat süren havai fişek gösterisi yapıldı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Okul Aile Birliği adına teşekkürlerini sunan ve şenliğin güzel geçmesi için herkesin elinden geleni yaptığını ifade eden Merkez İlkokulu Müdürü Ali Atik, “Her yıl geleneksel olarak kermesimizi düzenliyoruz. “Bahar Şenliği” adı altında düzenlediğimiz kermesimize ilgi gösteren, katılım sağlayan, böylesi bir organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan tüm Gündoğmuş’lulara teşekkürlerimi sunuyorum. Mesut Uygur

kermes okul