Orman Haftası Gündoğmuş'ta coşkuyla kutlandı

Orman Haftası Gündoğmuş'ta coşkuyla kutlandı Gündoğmuş'ta 21-25 Mart Orman Haftası etkinlikleri büyük bir coşkuyla kutlandı

Orman Haftası Gündoğmuş’ta coşkuyla kutlandı

Gündoğmuş’ta 21-25 Mart Orman Haftası etkinlikleri büyük bir coşkuyla kutlandı.
Orman Haftası nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte Gündoğmuş Merkez İşletme Şefi Ender Erol ve personeller ve öğrenciler katılım sağladı. Gündoğmuş Merkez İlkokulu ve Ümütlü İlkokulunda ormanların korunması, piknikte dikkat edilecek hususlar, yangın esnasında aranabilecek numaralar, ormanın faydaları, ormanda neler yapılabilir ve fidan dikiminin faydalarını öğrencilere slayt eşliğinde anlatım yapan Gündoğmuş Merkez İşletme Şefi Ender Erol, “Bugün rahat bir nefes alıyorsak bunların olmazsa olmazı ağaçtır. Ormanlarımız bizim akciğerimiz” dedi. Konuşma sonrası öğrencilerle bir araya gelen Orman İşletme Şefi ve personelleri öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
FİDAN DAĞITILDI
Köprülü Ayşe Güven İlkokulu ve Bedan İlkokulu’nda öğrenciler, okul bahçesine öğretmenleri ve Orman İşletme görevlileri ile birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Bedan, Akyarı, Kayabükü, Ortaköy, Narağacı, Çayırözü, Köprülü, Eskibağ, Çaltı ve Balkaya mahallelerinde vatandaşlara Sedir ve Fıstık Çamı fidanları dağıtıldı.