Oteli kim yapacak?

Oteli kim yapacak? Gündoğmuş'ta AK Parti'nin adayı Mehmet Özeren ve İYİ Parti'nin adayı Sultan Çetin, seçimler yaklaştıkça çalışmalarını hızlandırdı


Oteli kim
yapacak?


Gündoğmuş’ta AK Parti’nin adayı Mehmet Özeren ve İYİ Parti’nin adayı Sultan Çetin, seçimler yaklaştıkça çalışmalarını hızlandırdı. Vaatlerini açıklayan her iki adayın da projeleri arasında ilçeye otel yapılması yer aldı. Seçimleri kazanıp hangi adayın oteli yapacağı merakla bekleniyor.



31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler için Gündoğmuş’ta belediye başkan adayları çalışmalarını hızlandırdı. Seçimler yaklaştıkça ziyaretlerini sıklaştırarak vatandaşla daha yakın olan başkan adayları, bir yandan da kazanmaları halinde yapacaklarını projeleri açıklamayı sürdürüyor. AK Parti’nin adayı Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, yaptıklarını ve gelecek dönem için yapacaklarını geniş bir liste şeklinde sıraladı.
Daha önce birçok projeyi açıklayan İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin de bu kez ilçenin turizmi kazandırılmasının önünü açacak otel projesinin detaylarından bahsetti. Otel projesi, aynı zamanda Özeren’in vaatleri arasında da yer alıyor. Her iki adayın da projeleri arasında otelin de yer aldığını gören vatandaşlar “Seçimi kim kazanırsa oteli o yapacak. İlçeyi geliştirecek oteli gerçekten yapacak aday kazansın” dediler. 4-5’TE


Gündoğmuş’a
otel yapılacak

Millet İttifakı’nın İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin, seçim çalışmalarına devam ediyor. Merkez esnafları ve mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek destek isteyen Çetin, projelerinden de açıklamaları sürdürdü. Çetin, Güneyyaka, Kayabükü, Akyarı ve bir çok mahallede vatandaşlarla buluştu.
GÜZELLİKLER ANLATILMAKLA BİTMEZ
41 seneden beri Gündoğmuş'ta yaşayan ve yaklaşık 20 seneden beridir esnaflık yapan Çetin, projelerini anlatırken şu ifadelerde bulundu: Gündoğmuş’un güzelliklerini insanlara anlatmaya pek fazla gerek olmadığını biliyorum. Anlatmaya başlasam da buradan bunun yeterli olmayacağının da farkındayım. Fakat bir Gündoğmuşlu olarak ne zaman Gündoğmuş’u bilmeyen birisine anlatmaya başlasam fark ettim ki insan bu güzelliği anlatırken kendini kaybediyor ve sizi dinleyen insanların da dikkatini fevkalade çekiyor.
GÜNDOĞMUŞ’A OTEL ŞART
Lakin cevabını verirken tereddüt ettiğim ve sürekli karşılaştığım bir soru var. ‘Orası nerede, nasıl gidebiliriz ve geldiğimizde nerede kalacağız?’ İşte burada bu anlattığınız sihirli dünyayı anlatırken ‘Sizi evimizde misafir ederiz’ demekten başka bir öneri sunamıyorum.
İlk başta insanlar inanmıyor, inanamıyor tabi böyle güzel bir ilçede hele ki Atatürk’ün de dediği gibi ‘Şüphesiz dünyanın en güzel yeri Antalya’nın’ bir parçası olan Gündoğmuş’ta bir otelin olmadığına. Hele bir de Antalya’nın dünya turizminde öncü destinasyonlardan olduğu ve her yıl rekor üstüne rekor kırarak yerli ve yabancı milyonlarca misafirin ağırlandığı bir memleketin bir ilçesinde otel olmaması gerçekten düşündürücü.
3 YILDIZLI OTEL PROJESİ
Biz bu yola çıktığımızda ve bu göreve talip olduğumuz dakikadan itibaren hep Gündoğmuş’a neler yapılabilirin peşindeyiz. Bundan dolayı ilk iş olarak göreve geldiğimizde en az 3 yıldızlı otel standartlarında insanların sadece zorunlu olarak Gündoğmuş’ta kalmak durumunda oldukları zaman değil, şehrin bunalımından sıkılmış aileleri de hafta sonu ilçemizde ağırlayabileceğimiz ve ayrıca Gündoğmuş’un da aktif olarak turizmde ben de varım diyebileceği ilk tesisi açacağız. Bunu yaparken, turizmin birçok kolunda ekmeğini kazanan birçok hemşerilerimizin fikrini alarak projemizin sağlam temeller üzerine kurulmasını, hem finansman, hem iş gücü, hem de işletme süreci boyunca tüm ayrıntıları ile planladık.
BUNGALOV EVLER YAPILACAK
Ayrıca konaklama ve turizm başlıkları içende açıkladığımız bir diğer projemiz de her daim kültürümüzün bir parçası olan ve her daim gurur duyduğumuz yaylalarımız. Doğal dokusunu bozmadan ve tamamen doğal malzemeler kullanılarak oluşturulacak ve mera dokusunu bozmadan mevsimlik olarak kullanılabilecek bungalov evler ve kamp alanları organize edeceğiz.
GÖÇ YOLLARINA MESİRE ALANLARI
Tüm bunları yaparken Yörük kültürünün vazgeçilmezi olan yayla göç yolunda yeni mesire alanları organize ederek mevcutlarının da Gündoğmuş’a yakışır şekilde tekrar belediye tarafından bakımlarını yapıp, insana yakışır şekilde periyodik bakımları ve temizliklerini yapacağız. Biliyoruz ki tüm bu alanlar bizim belediye olarak halkımıza ve buralardan göç eden vatandaşlarımıza gülen yüzümüz olacak.
Tüm bu çalışmalarımızı sizlere daha önce de söylediğim gibi mahalle ziyaretlerinde, seçim ofisimizde, sosyal medyada ve dile getirebildiğimiz tüm mecralarda dile getireceğiz.


gündoğmuş otel yatırım