OY MU SATIN ALINIYOR?

OY MU SATIN ALINIYOR? Yerel seçimlere günler kala seçim çalışmalarına devam eden SP Adayı Demirel, Belediye Başkanı Özeren'in seçmene para dağıttığını iddia etti

OY MU SATIN
ALINIYOR?

Yerel seçimlere günler kala seçim çalışmalarına devam eden SP Adayı Demirel, Belediye Başkanı Özeren’in seçmene para dağıttığını iddia etti. Bir seçmenin “Oyumuzu parayla ona vereceğiz” dediğini söyleyen Demirel, “İnsanların hür iradelerini parayla satın almak ancak zalimliktir, zulümdür” dedi.

SİYASİ ATMOSFER ISINDI
31 Mart yerel seçimlerine günler kala, Gündoğmuş’ta siyasi atmosfer iyice ısınmaya başladı. AK Parti’den Özeren, İYİ Parti’den Çetin ve SP’den Demirel’in siyasi çalışmalarıyla birbiriyle yarıştığı seçim sürecinde yapılan açıklamalar da giderek sertleşiyor. Seçim çalışmalarının ardından bir açıklama yapan SP Belediye Başkan Adayı Hayri Demirel, mevcut Belediye Başkanı Mehmet Özeren’i sert bir dille eleştirdi.
5 YILI DAHA HEBA ETMEYİN
“Özeren, Gündoğmuş’un 10 yılınızı heba etti. 5 yılınızı daha heba etmeyiniz” diyen Demirel, şok bir iddiada da bulundu. Ortaköy’de bir seçmenin “Mehmet Özeren bize para veriyor, oyumuzu parayla ona vereceğiz. Eğer sen daha çok para verirsen sana oyumuzu veririz” dediğini söyleyen Demirel, “İnsanların hür iradelerini parayla satın almak ancak zalimliktir, zulümdür. Bu zulmü değiştirecek yegane parti Saadet Partisi'dir, cepsiz ceketlilerde. Cepsiz ceketten ‘Biz ne yeriz ne de yedirtiriz’ demektir” diye konuştu.

Demirel: 10 yıl heba oldu
5 yılı daha heba etmeyin

Saadet Partisi (SP) Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Hayri Demirel, Akyarı, Köprülü, Ortaköy ve diğer civar mahallelerde seçmenler ile buluştu. Demirel, seçim gezilerinin ardından bir açıklama yaparak mevcut yönetime sert eleştirilerde bulundu. Demirel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Sevgili hemşerilerim mevcut belediye başkanı sizlerin 10 yılınızı heba etti. Yine Mehmet Özer Bey ile 5 yılınızı daha heba etmeyiniz. Bedava ekmek dağıtmakla, poşet dağıtmakla belediyecilik olmaz. Belediyecilik liyakat, adalet, ahlak, insanımızı mutlu etmekle olur.
BELEDİYEYİ BATIRACAKLAR
Gönül eğlendirenler için değil, gönüllere değer verenler, gönüllere huzur ve mutluluk vermek için cepsiz ceketsiz olmak gerekir. Hamaset yaparak belediyecilik olmaz. Yokluktan değil varlıktan sebze meyve kuyruğu yaptıranlar milletimizin bütün varlığını bir Varlık Fonu’nda toplayıp satışa çıkaranlar kendi seçmenine parayla oy satın alanlar hem belediyeyi hem de ülkemizi batıracaklar.
GÜNDOĞMUŞLULAR DUR DİYECEK
AK Parti iktidarı 17 yılda yaptığı gönül hırsızlığını biz inanıyoruz ki 31 Mart'ta Gündoğmuşlular ve aziz milletimiz dur diyecek. Biz nezaketle ve dürüstlük ile Gündoğmuşlu hemşerilerimizin hizmetine talibiz. Ak Parti ile biz asla beraber olamayız. Çünkü bunların zamanında adalet öldü, yolsuzluk ayyuka çıktı. Şeffaflık sizlere ömür. Bu bir zulümdür. İnsanların oylarını ekmekle, elmayla, sebzeyle çalanlar, insanımızı açlığa mahkum edenler, belediyemizi yönetemez, ülkemizi yönetemezler.
ÖZEREN, 10 YILIMIZI ÇALDI
Mevcut belediye Başkanı Sayın Mehmet Özeren, ‘Gönül Belediyesi’ diyor. Oysa insanların gönüllerini kırdılar, umutlarını kırdılar, geleceklerini yok ettiler. Gündoğmuş’un köylerinde genç nüfus kalmadı. Çünkü Gündoğmuş da iş sahası yok, yatırım yok, fabrika yok. Yokların hepsini üst üste koyduğumuz zaman Mehmet Özeren’in başı göğe değecek. Mehmet Özeren, Gündoğmuş’un 10 yılını çaldı, heba etti. Şimdi Gündoğmuş'a buradan sesleniyorum; bir 5 yılımızı daha heba etmeyin. Yeni bir 5 yıllık maceraya dur deyin.
GÜNDOĞMUŞLULARI BİRBİRİNE HASIM YAPTI
Mehmet Özeren Bey de tıpkı uzun adam Recep Tayyip Erdoğan Bey gibi Gündoğmuş’luları birbirine hasım yaptı. Dostluklar, kardeşlikler, akrabalıklar zarar gördü. ‘Benden değilsen düşmanımsın’ mantığı Gündoğmuş’ta hakim oldu. Ortaköy’deki seçmenlerimizle buluştuğumuzda bize ‘Hayri Bey, Mehmet Özeren başkan bey bize para veriyor, oyumuzu parayla ona vereceğiz. Eğer sen daha çok para verirsen sana oyumuzu veririz’ diyorlar. İnsanların hür iradelerini parayla satın almak ancak zalimliktir, zulümdür. Bu zulmü değiştirecek yegane parti Saadet Partisi'dir, cepsiz ceketlilerde. Cepsiz ceketten kastımız şudur; biz ne yeriz ne de yedirtiriz.
GELİN ZULME DUR DİYELİM
Kıymetli hemşerilerim, asla ümitsizlik içerisinde olmamalısınız. Zulüm asla ebedi olamaz. Dün olmadığı gibi yarın da olmayacak. Şunu hiç unutmayın; eğer bugünkü zalimlere, bizleri yoksulluğa batırmış, mutfağımızı yangın yerine çeviren, ekonomiyi bitiren, belediyeleri batıran bu zalim insanlara karşı gözünüzü yumarsanız, Ak Parti’ye bir kırmızı kart göstermezseniz bu zulüm devam eder. Gündoğmuş'a ve Gündoğmuşlulara çok yazık olur. Gelin bu zulme hep beraber dolduralım. Ak Parti’ye hayır diyelim”

RA-1
Demirel, Antalya’da SP Genel Başkanı Karamollaoğlu ile buluştu.