Özbilgi'den okul ziyaretleri

Özbilgi'den okul ziyaretleri Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, hem ilkokul 1

Özbilgi’den okul ziyaretleri

Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, hem ilkokul 1.’nci sınıf öğrencilerinin okuma bayramını hem de yarı yıl karne törenlerini ziyaret etti.

Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi, ilkokul 1’nci sınıfların okuma bayramlarını ziyaret etti. Merkez İlkokulu başta olmak üzere okuma bayramı yapan okulları ziyaret eden Özbilgi, hazırlanan gösterileri izleyerek öğrencilerle sohbet etti. Özbilgi bu anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

KARNE TÖRENİNDE ÖZEL ZİYARET

Yarı yıl tatili nedeniyle düzenlenen karne törenlerine de katılan Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi’nin ilk adresi Merkez İlkokulu oldu. Öğrencilere karnelerini dağıtan Kaymakam Hamza Özbilgi, “Yarıyıl tatiline girecek olan ve ilk kez karne alacak Merkez İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerimizin karnelerini verdik sevinçlerine ortak olduk.” İfadelerini kullandı.  Özel öğrencilerden Pelin Petek’in de karnesini veren Özbilgi, “Merkez İlkokulu Çok Özel öğrencilerimiz Pelin Petek'in karnesini ve hediyesini verdik sevincini paylaştık.” Diyerek paylaşımda bulundu. – Haber Merkezi

f.a.1 Özbilgi, önceki hafta okuma bayramı yapan sınıfları ziyaret etti.

F.A.2: Kaymakam Özbilgi, öğrencilere karne dağıttı.

F.A.3: Özel Öğrenci Pelin Petek karnesini Özbilgi’den aldı.