'ÖZEL HİZMET' TEPKİSİ

'ÖZEL HİZMET' TEPKİSİ İlçedeki çalışmaları inceleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, Belediye Başkanı Mehmet Özeren'in AK Partili Meclis Üyesi Nuri Çevik'in evinin önüne kadar parke taşı dö


‘ÖZEL HİZMET’ TEPKİSİ


İlçedeki çalışmaları inceleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in AK Partili Meclis Üyesi Nuri Çevik’in evinin önüne kadar parke taşı döşetirken diğer sokakların çamur ve toz içinde kalmasına tepki gösterdi.


Çatalkaya şunları söyledi: “Seçim meydanlarında 85 yıl önce ilçe unvanı verilen Gündoğmuş'a aşık ve sevdalı olduğunu söyleyen siyasetçilerin hizmet ve çözüm odaklı değil partiye veya adamına göre her türlü fırsatı tanıdıklarına bir kez daha tanık olduk.


Memleketin kendi seçmenleri ve AK Partililerden oluştuğunu zanneden Gündoğmuş Belediyesi, Akyarı Mahallemizde Belediye Meclis Üyesi Nuri Çevik’e ait evin dört bir yanını parke taşı ile döşerken özellikle cami önünde ve ara sokaklarda çamur ve tozdan geçilmez haldedir.”


Çatalkaya’dan ‘kişiye özel hizmet’ tepkisi!


İlçedeki çalışmaları inceleyen İYİ Parti İlçe Başkanı Emir Ali Çatalkaya, Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in AK Partili Meclis Üyesi Nuri Çevik’in evinin önüne kadar park taşı döşetirken diğer sokakların çamur ve toz içinde kalmasına tepki gösterdi.


Çatalkaya, tepkisini şu sözlerle dile getirdi: Sevgili Gündoğmuş hemşehrilerimiz, İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak Gündoğmuş Belediye Meclis üyelerimizle birlikte yaptığımız mahalle ziyaretlerimizde karşılaştığımız bir hadise bizleri derinden üzmüştür. Seçim meydanlarında 85 yıl önce ilçe unvanı verilen Gündoğmuş'a aşık ve sevdalı olduğunu söyleyen siyasetçilerin hizmet ve çözüm odaklı değil partiye veya adamına göre her türlü fırsatı tanıdıklarına bir kez daha tanık olduk.


Bizim Memleket Gündoğmuş Gazetesi ile reklamı yapan fakat memleketin kendi seçmenleri ve AK Partililerden oluştuğunu zanneden Gündoğmuş Belediyesi, Akyarı Mahallemizde Belediye Meclis Üyesi Nuri Çevik’e ait evin dört bir yanını parke taşı ile döşerken özellikle cami önünde ve ara sokaklarda çamur ve tozdan geçilmez haldedir. Bu duruma mahalle sakinlerinin tepkisi de çığ gibi büyümektedir.


Pandemi sürecinde ve ülkemizin içerisinde bulunduğu böylesine ekonomik kriz günlerinde AK Partili Gündoğmuş Belediye Meclis Üyesi Nuri Çevik’e  yapılan bu özel hizmeti maddi bedelini Allah’tan korkmayanlara manevi bedelini ahirette hesaplaşmak üzere Allah’a havale ediyoruz” – Mesut Uygur


FA-1 Emir Ali Çatalkaya


FA-5 Nuri Çevik