Özeren açıklandı mı?

Özeren açıklandı mı? AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adayları sosyal medya üzerinden duyuruldu

Özeren açıklandı mı?

AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adayları sosyal medya üzerinden duyuruldu. Parti yetkilileri tarafından doğrulanmayan adaylar arasında Gündoğmuş da yer aldı. Gündoğmuş için mevcut başkan Mehmet Özeren’in ismi yer aldı. Başkan Özeren’in ismini sosyal medya hesabından oğlu Mustafa Şamil Özeren de paylaştı.



AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adayları sosyal medya üzerinden duyuruldu. Parti yetkilileri tarafından doğrulanmayan adaylar arasında Gündoğmuş da yer aldı. Henüz kesinlik kazanmayan 16 ilçe adayının ismi duyurulurken Alanya, Serik, Aksu’nun adayları konusunda isimler yer almadı. Diğer 3 ilçenin yapılacak olan ittifakla MHP’ye bırakıldığı iddia edildi.
AK Parti’den Gündoğmuş Belediye Başkan Aday Adaylığı için Mustafa Zafer Arslan, Abdullah Sayar, Kerim Kırca resmi başvurularını gerçekleştirmişti. Açıklandığı iddia edilen listede ise Gündoğmuş için mevcut başkan Mehmet Özeren’in ismi yer aldı.
Başkan Özeren’in ismini sosyal medya hesabından oğlu Mustafa Şamil Özeren de paylaştı. Başkan Özeren’in de paylaştığı sosyal medyadaki gönderide “Torosların çocuğu, kendini Gündoğmuş ve Gündoğmuşlulara adamış halkın adamı, hizmet aşığı mevcut belediye başkanımız sayın Mehmet Özeren hayırlısı ile tekrardan hizmetlerinin devamı için başkan adaylığı açıklanmıştır. Gündoğmuşa Hayırlı olsun” ifadeleri yer aldı.
Diğer isimler şöyle yer aldı: Kepez - Hakan Tütüncü, Muratpaşa - Gökçen Enç, Konyaaltı- Gaye Doğanoğlu, Döşemealtı - Nurettin Tursun, Korkuteli - Hasan Ali İrban, Elmalı - Ümit Öztekin, Kaş - Mutlu Ulutaş, Finike - Kağan Osman Sarıoğlu, Demre - Süleyman Topçu, Gazipaşa - Adil Çelik, Akseki - İbrahim Özkan, Manavgat - Hasan Öz, Kemer - Necati Topaloğlu, İbradı - Muharrem Kaya, Kumluca - Arif Yavuzer.

-Vedat Uygur

RA-1
Özeren, karla kapanan yolların açımını yerinde inceledi.

RA-2
Mahalle ziyaretlerini sürdüren Özeren, Ümütlü’de vatandaşlarla kahvede buluştu.