Özeren darbe gecesi konuşmasını paylaştı

Özeren darbe gecesi konuşmasını paylaştı Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı darbe girişimi gecesi halkı meydana çağırdığı anons konuşmasını sosyal medya üz

Özeren darbe gecesi
konuşmasını paylaştı

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’da kalkıştığı darbe girişimi gecesi halkı meydana çağırdığı anons konuşmasını sosyal medya üzerinden paylaştı. Özeren, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile yaptığı anonsta 7 kişiye başladıklarını ve 100 kişiye ulaştıklarını aktardı. İşte Özeren’in iki yıl önce belediye anons merkezinden yaptığı konuşma:
“Değerli halkım! Demokrasiyi kazanmak kolay bir hadise değil. Uykularımızı bölmek, ağzımızın tadını bozmak isteyenler var. Bu hareket iç bünyemizden kaynaklanan bir hareket değil. Dışarıda Çanakkale’yi geçemeyen, Kocatepe’yi geçemeyen, Sakarya’yı geçemeyen, Anadolu’yu kendine yuva yapamayan emperyalist güçlerin oyunudur. Bu oyuna dur demek herkesin vazifesidir. Şuanda meydana çıkmış bedeni germiş olan cesur yürekleri gönülden alkışlıyorum. Ama Gündoğmuş 100-200 kişiden ibaret değil. Köyden kalkıp yürüyüp gelen muhtarlarımıza helal olsun. Dağdan yürüyüp gelen çoban kardeşlerime helal olsun. Telefonla arayıp bize düşen nedir, önceden olduğu gibi susayacak mıyız diyen cesur yüreklere helal olsun. Burada devleti korumayı devlet görevi gören memur arkadaşlara helal olsun. Değerli halkım buluşma yerimiz cumhuriyet Meydanı. Türk bayrağını kapan kopup gelsin. Gelsin görsünler Gündoğmuş'umuzun da demokrasi sevdalısı olduğunu, kanunların Gündoğmuş’ta yazıldığını söylemek sadece hamasi edebiyat olmasın. Kanunlar Gündoğmuş’ta yazıldığı gibi demokrasinin de Gündoğmuş’ta yazıldığını görsün herkes. Haydi Gündoğmuş Cumhuriyet Meydanı’na!”