Özeren yedek listede

Özeren yedek listede AK Parti Antalya 6

Özeren yedek listede



AK Parti Antalya 6. Olağan İl Kongresi, Antalya Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve tüm Ak Parti Antalya Milletvekilleri ve çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirildi. Rıza Sümer’in başkanlığı bıraktığı kongrede tek aday olan İbrahim Ethem Taş, yeni il başkanı oldu.
Kongre salonunun dışında kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Erdoğan, AK Parti’nin üye sayısının 11 milyon olduğunu ve bu sebeple salonlara sığılmadığını belirterek, Mart 2019 ve Kasım 2019 seçimlerini işaret etti ve partililere kapı kapı dolaşmalarını söyledi. Antalya yapılan ve yapılacak olan yatırımları sıralayan Erdoğan’ın ardından konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Antalya'nın hizmetin en iyisini hak ettiğini ifade ederek, “2019, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine doğru durmak yok yola devam ediyoruz." dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise Antalya’nın 19 ilçesinde 912 mahallesinde yatırım ve hizmet rekoru kırdıklarını belirtti.
Yeni İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu, İl Demokrasi Hakem Kurulu ve Büyük Kongre delegeleri asil ve yedek listeleri de yenilendi. Büyük Kongre Delegeleri yedek listesinin 6’ncı sırasından Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de yer alıyor.