Özeren'den yeni hizmet vaatleri!

Özeren'den yenihizmet vaatleri! Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışmalarına devam ediyor

Özeren’den yeni
hizmet vaatleri!

Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren, 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışmalarına devam ediyor. AK Partililerle toplantılar ve ziyaretler düzenleyen Özeren, başkanlık döneminde yaptığı hizmetleri ve yeni dönemde seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri paylaştı.
Özeren, yapılan hizmetleri şöyle sıraladı: 12 mahalleye mescit, cami ve lojman, 17 mahalleye kapalı mekan, 13 mahalleye asfalt kaplama, 21 mahalleye kilitli parke taşı, 18 mahalleye yeni yollar, 10, mahalleye minare, sulama suyu kanalları, beton kaplama yollar, köprü ve menfezler, düğün salonları, çocuk oyun parkları, hastane, meslek yüksekokulu, 36 dairelik sosyal konut, kamu lojmanları, semt, spor sahası, kültür merkezi, cami, Rızık Çarşısı, saat kulesi ve meydan, yağmur drenaj hattı, Bayrak Tepe, belediye hizmet binası.
Yapacakları hizmetleri de paylaşan Özeren, şu şekilde liste yaptı: 84 yataklı turistik otel
Hasta ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi
Yaşam Merkezi
Aile Çay Bahçesi
Orman ürünleri, Üretim ve İşletme Tesisleri
Su Şişeleme Tesisleri
Bütün mahallelere sulama suyu depoları
Bahçe yollarının asfaltlanması
Mahalle merkezlerine sıcak asfalt
Hasta nakil aracı
Mülkiyet sorunu olmayan her mahallede yeni yollar
200 insanımızın iş bulması vesile olduk. Hedef 500 kişinin istihdamı
Bal ormanı
Bal otu üretimi
Örnek hayvancılık işletmesi
Örnek tarım ürünleri üretimi

-Dursun Kayacı