Özügür adayı Fatma Yüksel destek istedi

Özügür adayı Fatma Yüksel destek istedi Gündoğmuş'un Özügür Mahallesi'nde muhtar adayı olan Fatma Yüksel, mahalle sakinlerine seslenerek destek istedi.

Özügür adayı Fatma Yüksel destek istedi

Gündoğmuş'un Özügür Mahallesi'nde muhtar adayı olan Fatma Yüksel, mahalle sakinlerine seslenerek destek istedi.

Özügür Mahallesi'nde muhtar adaylığını geçtiğimiz haftalarda açıklayan Fatma Yüksel, adaylık kapsamında Gündoğmuş Gazetesi’ni ziyaret ederek yaptığı açıklamada vaatlerini, seçmenlerine bir kez daha basın yoluyla duyurarak doğru adayın kendisi olgunu dile getirdi.

KENDİNDEN BAHSETTİ

“Öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 2024 yılı Mart ayında yapılacak olan seçimlerde Mahallemize muhtar adayı olduğumu hepiniz biliyorsunuz.” Diyen Yüksel,  Beni daha iyi tanımanız için kendimden bahsetmek istiyorum. 1970 doğumlu olup doğma büyüme Gündoğmuş’luyum. Doğduğumdan bu yana Özügür Mahallesinde ikamet etmekteyim. Evli ve 2 çocuk annesiyim. 1 tane de torunum var. Lise mezunuyum. Ev hanımıyım. Tarımla uğraşıyorum.” İfadelerini kullandı.

‘YAŞLILARIN SESİ OLACAĞIM’

Yüksel,” Fakat coğrafyayı ve halkı iyi tanıyan bizler bazı ihtiyaçlarımızı devletin ve yetkililerin gözünden kaçtığı konular olduğunu sizlerde biliyorsunuz. Bu noktada ben özelde Özügür Mahallesinin genelde Fatih ve Kaplan Mahallesi’nin de eksik ve ihtiyaçları kısmında, eli, gözü, dili olmak için yola çıktım. Genel olarak yaşlı bir nüfusa sahibiz. Bu kapsamda yaşlı insanların ihtiyaç ve istekleri daha fazladır. İşte bu noktada yetkililere ulaşamayan, derdini anlatamayan yaşlıların en büyük yardımcısı olacağım. Karıncaya sormuşlar “senin taşıdığın su ile bu yangın sönmez.” Karınca cevap verir "Tarafımda mı belli olmaz?" Karınca misali benim de tarafım büyüklerimize destek olmak. Üretmek isteyip imkân bulamayan kadınlara yol gösterici olmak. Coğrafyamıza ait endemik (sadece bu yörede yetişen) bitkilerimizin korunması, yöresel tohumlarımızın kaybolmaması için çalışacağım. Benim görüş penceremden insanlar için kütüphane ve kitaplar ne kadar önemliyse coğrafyalar için de endemik bitkiler ve yöresel tohumları kütüphane niteliğindedir.” Dedi.

‘HER ŞEYİ MAHALLEM İLE PAYLAŞACAĞIM’

Yukarıda saydıklarım gibi daha onlarca düşünceye sahibim. Bir filozof şöyle söyler: "Şehirleri yaşanabilir hale getiren şehir plancılarından daha fazla o yörede yaşayan halkın duyarlı ruhudur." Temiz bir çevrede çiçeklerle donatılmış bahçesi olan evlerde, düzgün kaldırımlarda yaşamak hepimizin hakkı. Bu hakkımızı sonuna kadar kullanmak adına sonuna kadar mücadele edeceğim. Kaymakamlık, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi üçgeninde mahallemin her türlü isteğini, yetkililere ulaştırıp takipçisi olacağım. Bakanlıkların, Resmî Kurumların halk adına dağıttığı fidandan, yardımlara kadar her şeyi mahallemin tamamıyla paylaşacağım.

‘BİR OY DEYİP GEÇMEYİN’

“Umudu olanların yolculuğu uzundur. Bana bu yetkiyi verirseniz, bu uzun yolda sizlerin de birikimlerini, hayallerini birleştirerek hep beraber iyi ve yaşanabilir bahçelerinde çiçek açan, kaldırımlarında mutlu insanların yürüdüğü bir Özügür Mahallesi sağımızdaki ve solumuzdaki Kaplan ve Fatih Mahallesiyle birlikte iyi bir Gündoğmuş olacağımıza inanıyorum” İfadelerini kullanan Yüksel, “ Bu yolculukta beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim” dedi.

Her oy kendi hikâyesini anlatır. Neden senin de bir hikâyen olmasın. Bir oy deyip geçmeyin. Muhtar adayı Fatma Yüksel’İ destekleyin" diye konuştu.  - Özlem Kaygusuz

Özügür adayı Fatma Yüksel destek istedi