Patronlar rengini belirledi

Patronlar rengini belirledi Antalya ekonomi dünyasının en büyük kuruluşu olan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 7 Nisan'da yapılacak seçiminde üç aday yarışacak

Patronlar rengini belirledi

Antalya ekonomi dünyasının en büyük kuruluşu olan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 7 Nisan'da yapılacak seçiminde üç aday yarışacak. Patronların seçiminde adaylardan Davut Çetin 'kırmızı', Ali Bahar 'turkuaz', Güray Parlak ise 'beyaz' rengi tercih etti. Seçime tarafsız girecek iki grup da liste rengini 'beyaz' olarak seçti.
Antalya'nın en büyük sivil toplum örgütlerinden ATSO'nun geçen ekim ayında yapılacakken ertelenen seçimi, 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Üye sayısı itibariyle Türkiye'deki ticaret ve sanayi odaları arasında en büyükler arasında yer alan ATSO, 1882 olan kuruluş yıldönümü itibariyle Türkiye'deki en eski üçüncü ticaret ve sanayi odası.
DAVUT ÇETİN 2015'TE BAŞKAN OLDU
En son 2013 yılının mayıs ayı ilk haftasında yapılan seçimlerde ATSO yönetim kurulu başkanlığına seçilen Çetin Osman Budak'ın, CHP'den milletvekili adaylığı için 2015'in Şubat ayına kadar sürdürdüğü bu görevinden istifa etmesinin ardından, ATSO yönetim kurulu üyeleri arasından Davut Çetin başkanlığa getirildi. ATSO'nun 7 Nisan'daki seçiminde 33'üncü yönetim kurulu başkanının seçimi yapılacak.
ÜÇ İSİM ADAYLIĞI AÇIKLADI
7 Nisan Cumartesi günü başlayacak seçim maratonu, üç aşamalı gerçekleşecek. ATSO Hizmet Binası'nda yapılacak seçimde, üç isim yönetim kurulu başkanlığı görevine aday olduğunu açıkladı. Seçimde ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve OSB Başkanı Ali Bahar ve ATSO'nun eski yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcılığı görevleri yapan Güray Parlak yarışacak.