Saadet adayını belirledi

Saadet adayını belirledi Saadet Partisi'nden Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özkan'ın adaylığı Pazar günü Antalya'da gerçekleşen etkinlikte resmi olarak tanıtıldı.

Saadet adayını belirledi

Saadet Partisi’nden Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özkan’ın adaylığı Pazar günü Antalya’da gerçekleşen etkinlikte resmi olarak tanıtıldı.

Gündoğmuş adayı  Saadet Partisi İlçe Başkanı Hayri Demirel’in önerileri doğrultusunda Mehmet Özkan adaylığa uygun görüldü. Saadet Partisi Antalya teşkilatı, belediye başkan adaylarını Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde düzenlediği törenle açıkladı. Partililerin yoğun katılımıyla açıklanan adaylar, tek tek kürsüye çıkarak katılımcıları selamladı.  Projelerin demosu halkla paylaşıldı. Sadet Partisi Gündoğmuş İlçe başkanı Hayri Demirel Mehmet Özkan’a çıktığı bu yolda başarılarının devamını diledi.

SALI GÜNÜ İLÇE SEÇİM KURULUNA TESLİM EDİLECEK

Demirel,” Kendisinin yanında olacağımızı buradan beyan ediyoruz. Gündoğmuş’ta tüm adaylarla saygı ve sevgi çerçevesinde ortak bir mesafede üslup dışı gelişmelere imkan vermeden karşılıklı saygı ve hoşgörü içerisinde geçmesini temenni ediyoruz. 50 yıllık geleneğimizin bize vermiş olduğu sorumluluk gereği, tüm aday olan kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Herkesin yolu açık olsun. Çıkacak olan sonucun Gündoğmuş için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Salı gününe kadar meclis üyeliği noktasında en güzle kadroyu kurarak listemizi teslim edeceğiz” Dedi.  Geçtiğimiz hafta sonu Gündoğmuş Gazetesi’ni de ziyaret eden Demirel ve Özkan, imtiyaz sahibi Mesut Uygur’a gazete çalışmalarında başarılar diledi ve seçim çalışmalarının da kısa sürede başlayacağını dile getirdi. – Özlem Kaygusuz

 

Saadet adayını belirledi