Saadet Partisi Belediye Başkan adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Belediye Başkan adaylarını tanıttı Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı, önümüzdeki yerel seçimler için belirlenen belediye başkanı adaylarını tanıtmak üzere Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde muhteşem bir lansman düzenledi.

Saadet Partisi Belediye Başkan adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı, önümüzdeki yerel seçimler için belirlenen belediye başkanı adaylarını tanıtmak üzere Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde muhteşem bir lansman düzenledi.

İl Başkanı Ramazan Düzen, GİK üyeleri Galip Akın, Hasan Güldal, Usamen Fatih Cengiz, Mehmet Ali Can, il Müfettişi Ahmet Tekin, İlçe Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Belediye Başkan Adayları ile birlikte partili ve partisiz birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, milli görüş hareketinin güçlü duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi.

BİRLİK VE DAYANIŞMA RUHU

Tanıtım lansmanında ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Ramazan Düzen, partinin kurucu Genel Başkanı eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın "Her bahar bir çiçekle başlar" sözlerini hatırlatarak birlik ve dayanışmanın önemini vurguladı. Düzen, "Biz senle birlikte olan bir toplumuz. Emanetin, emanetine sahip çıkan dava kardeşlerin burada. En güzel şekilde 81 ilimizin, 922 ilçemizin ve 1393 seçim bölgesinin tamamında milli görüş hareketinin tek temsilcisi partimizin neferleriyle senin çizmiş olduğun yolda yürümeye devam ediyoruz" dedi. Düzen'in bu sözleri, salondaki katılımcılarda büyük bir coşku ve birlik duygusu oluşturdu.

VİZYON VE HEDEFLER

Saadet Partisi'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ersan Bilgin ise, Antalya'nın geleceğini şekillendirmek, umutları büyütmek ve şehri Antalyalılarla birlikte yönetmek için bir araya geldiklerini belirtti. Bilgin, "Antalya için Saadet Vakti" iradesini 31 Mart'ta sandığa yansıtmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, "Daha iyi bir yaşam, daha iyi bir şehir, daha iyi bir hizmet" için Milli Görüş Belediyeciliği anlayışını hayata geçireceklerini söyledi.

PROJELER VE VAATLER

Bilgin, seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projeler hakkında da katılımcıları bilgilendirdi. Özellikle Antalya'nın turizm gelirlerine rağmen yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunlara dikkat çekerek, bu sorunları çözmek için kararlı olduklarını belirtti. Sahil kenti Antalya'nın turistler için bir konfor şehri olmasına rağmen, yerli halk için çilelerle dolu olduğunu vurguladı. Su, ulaşım, istihdam gibi alanlarda yapacakları çalışmalarla Antalya'nın yaşana bilirliğini artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kazanması halinde hayata geçirmeyi düşündüğü projelerini de katılımcılarla paylaşan Bilgin, şunları kaydetti:

“Antalya’da sorun, Milli Görüş, Saadet ve bizde de çözüm çok. Yağmur yağarken sel korkusunu biz bitireceğiz. İşe, okula gelip giderken trafik yoğunluğu kaygısına biz son vereceğiz. Karacaören Barajı’nın suyunu getirerek milletin sağlığıyla oynayan belediye garabeti olmayacak. Manavgat’ın suyu, hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Şehirle huzur arasındaki, insanla saadet arasındaki, vatandaşla belediye arasındaki engelleri kaldıracağız. Engelli vatandaşlarımıza dönük hizmetleri artıracağız. Engelli hemşerilerimizin temsil ve karar mekanizmalarında etkin olmasını sağlayacağız. Hasta ve yaşlılara dönük evde bakım, toplumsal hayata katılım hizmetlerini genişleteceğiz. Gençleri fikir, hedef ve iş sahibi yapacak imkan ve fırsatları hayata geçireceğiz. Sadece gençlere odaklanan bir hizmet birimi oluşturacağız. Su konusunda israfı bitirecek, su fiyatını ve faturalarını kesinlikle daha da düşüreceğiz. Toplu taşıma konusunda çeşitliliği sağlayacak, tüm öğrencilere ulaşımı ücretsiz yapacağız,  ulaşımın aile bütçelerine etkisini azaltacağız. Hipodrom yaparak şans oyunlarını, kumarı teşvik edenlerin hatasına düşmeyeceğiz. İstihdamı artıran, alın terine ve helal ekmeğe katkı sağlayan fabrikaların, tesislerin açılışına destek vereceğiz. ‘Hizmetin reklamı, o hizmetten memnun kalan hemşerilerdir’ anlayışını hayata geçireceğiz. ‘Doğruyu paylaş, hatamı söyle’ temalı, vatandaş günleriyle fikre ve eleştiriye açık yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Belediye Başkanının ismini ve resmini zihinlere çivi gibi çakma amaçlı tanıtım terk edilecek. Sahil kenti Antalya’yı Türkiye’nin en geniş ve yaygın bisiklet yolu parkuruna sahip hale getireceğiz. Sele, afete, felakete ve depreme dayanıklı şehirler için dayanağı ahlak ve samimiyet olan yöneticiler ve yönetimler ön şarttır. Bu da Milli Görüş Saadet Partisi ile mümkündür.”

 ADAYLAR VE SEÇİM STRATEJİSİ

Tanıtım lansmanında partinin diğer belediye başkan adayları da söz alarak, seçim stratejilerini ve vizyonlarını paylaştılar. Her bir aday, kendi ilçesinin ve Antalya'nın sorunlarına çözüm getirmek için kararlı olduklarını ve Milli Görüş Belediyeciliği ile şehri dönüştüreceklerini ifade ettiler. Ayrıca, seçilme halinde halkla iç içe bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini ve Antalya'nın her kesimini kucaklayacaklarını belirttiler.- Sadet Haber Merkezi Antalya

PARTİNİN ANTALYA’DAKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ersan Bilgin,

Akseki Belediye Başkan adayı Tahsin Arslan,

Aksu Belediye Başkan adayı Latif Mercan,

Alanya Belediye Başkan adayı Mevlüt Demir (Ortak aday),

Demre Belediye Başkan Adayı Nuri Tural,

Döşemealtı Belediye Başkan adayı Metin Kandemir,

Elmalı Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Gözükara,

Finike Belediye Başkan adayı Selçuk Okur,

Gazipaşa Belediye Başkan adayı Sedat Kaplan,

Gündoğmuş Belediye Başkan adayı Mehmet Özkan,

İbradı Belediye Başkan adayı Muammer Köken,

Kaş Belediye Başkan adayı Hüseyin Akayoğlu,

Kemer Belediye Başkan adayı İbrahim Furkan Sarıkaya,

Kepez Belediye Başkan adayı Mehmet Akburak,

Konyaaltı Belediye Başkan adayı Ali Soysal,

Korkuteli Belediye Başkan adayı Mehmet İslamoğlu,

Kumluca Belediye Başkan adayı Mehmet Aksoy (Ortak aday),

Manavgat Belediye Başkan adayı İbrahim Maslak,

Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ahmet Muhammed Pişirici ve

Serik Belediye Başkan adayı Şule Büber.

 

Saadet Partisi Belediye Başkan adaylarını tanıttı