Sağlık evi açılış için gün sayıyor

Sağlık evi açılış için gün sayıyor Türk Böbrek Vakfı tarafından yaptırılacak olan Ümütlü Sağlık Evi ve Lojmanı inşaatı Ocak 2022'de yapımına başlanmıştı

Sağlık evi açılış için gün sayıyor
Türk Böbrek Vakfı tarafından yaptırılacak olan Ümütlü Sağlık Evi ve Lojmanı inşaatı Ocak 2022’de yapımına başlanmıştı.

Türk Böbrek Vakfı Üyesi Mevlüt Güven, 6 Ocak Perşembe günü Gündoğmuş Belediyesine giderek inşaatın projesi ve ruhsat işlemlerinin başlaması için belediyenin Fen işleri bölümüne evrakları sunmuştu. Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu adına Gündoğmuş Ümütlü Mahallesine yapılması planlanan Sağlık Evi ve Lojmanı inşaatı tamamlanma aşamasına gelindi. Sağlık evinin çalışmalarını yerinde inceleyen Mevlüt Güven ve Gündoğmuş Belediye Meclis üyesi Rasim Sözen ile birlikte inşaatın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Güven, “İnşaatın yüzde sekseni tamamlandı. Geriye kalan boya, badana ve peyzaj işlerinin Ekim ayına kadar tamamlanacağın bildirdi. Ekim ayı içerisinde açılışını planlandığımız Sağlık Evi ve Lojmanın açılış davetine Türk Böbrek Vakfı Başkanı, yöneticiler, bağışçılar, yerel yönetim ve sağlık müdürü eşliğinde küçük bir tören yaparak Gündoğmuş belediyesine bağış olarak teslim edeceğiz dedi.

Haber: İbrahim Barış Başar