Sağlık Müdürü Karahan'a teşekkür ziyareti

Sağlık Müdürü Karahan'a teşekkür ziyareti İl Sağlık Müdürü Oğuz Karahan makamında Özeren'i ağırladı.

Sağlık Müdürü Karahan’a teşekkür ziyareti

İl Sağlık Müdürü Oğuz Karahan makamında Özeren’i ağırladı.

Antalya Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Antalya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Gündoğmuş’ta yapılması planlanan sağlık yatırımları ile ilçede sunulan sağlık hizmetlerinin verimliliği ve niteliği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Özeren, kazandırdığı sağlık hizmetleri için Karahan’a teşekkür etti.  Ziyaretin sonunda Müdür Karahan, Gündoğmuş Belediye Başkanı Sn. Özeren'e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

KULAK, BURUN, BOĞAZ DOKTORU TALEBİ

Ziyarette konuşan Özeren, “ Bu aynı zamanda hoş geldin ziyareti. Sağlık sektörüne yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ziyareti. Biz bilhassa son günlerde hem acildeki doktor arkadaşlarımızı hem pratisyen hekimlerin, hem de dahiliye hekimimizin sözleşmeli personel olarak atanmasından dolayı çok memnun olduk. Gündoğmuş’un sağlık sektöründeki problemler halloldu. Biz hiç olmazsa kış döneminde kulak, burun, boğaz hekimimizi sizden istirham ediyoruz. Tüm Gündoğmuş halkı adına çok teşekkür ediyoruz.

‘GÜNDOĞMUŞ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Müdür Karahan da ,” İnşallah daha iyi sağlık hizmetlerini yürüteceğiz. İnşallah Gündoğmuş için, Antalya’nın bütün ilçeleri için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” dedi. – Özlem Kaygusuz

Sağlık Müdürü Karahan’a teşekkür ziyareti