Satranca yoğun ilgi

Satranca yoğun ilgi Gündoğmuş Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Abdurrahman Karakoç Kültür Merkezi'nde 7-8 yaş, 9-10 yaş, 11-12 yaş ve 13-14 yaş kategorisinde satranç turnuvası düzen

Satranca yoğun ilgi



Gündoğmuş Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Abdurrahman Karakoç Kültür Merkezi’nde 7-8 yaş, 9-10 yaş, 11-12 yaş ve 13-14 yaş kategorisinde satranç turnuvası düzenlendi. Turnuvaya katılan bütün öğrencilere satranç takımı ve katılım madalyası hediye edildi. Ödül törenine Gündoğmuş Kaymakamı Nursel Karahan, Belediye Başkanı Mehmet Özeren, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Türköz, Şube Müdürleri Aydın Bal ve Murat Altınkaya katıldı.
Satrancın ilaç gibi olduğunu, odaklanmaya, muhakeme analiz yeteneğine, ileriyi ve soyut düşünmeye katkıda bulunduğunu, öğrencileri kaynaştırdığını, öğrencilere güven duygusunu aşıladığını vurgulayan Kaymakam Karahan turnuvada madalya dağıtan Ayşenur Ünlü’ye plaket takdim etti ve turnuvada dereceye giren 7-8 yaş öğrencilerinin ödüllerini dağıttı.
Belediye Başkanı Özeren turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Gündoğmuş Kaymakamlığı’na, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, öğrencilere satranç takımı dağıtan sporsever hayır sahibi Mehmet Bulca’ya ve madalya dağıtan Ayşenur Ünlü’ye çok teşekkür etti ve 9-10 yaş öğrencilerinin ödüllerini verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Türköz satrancın okullarda yaygınlaşması için her türlü desteği vereceklerini, böyle güzel bir etkinliği yaptıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi ve emeği geçen herkese teşekkür ederek sporcuların ödüllerini verdi. – Vedat Uygur