Seçim güvenlik toplantısı yapıldı

Seçim güvenlik toplantısı yapıldı Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt başkanlığında, ilçedeki Kurum Amirleri ve Siyasi Parti İlçe Başkanları'nın katılımıyla "Seçim Güvenliği Toplantısı" düzenlendi.

Seçim güvenlik toplantısı yapıldı

Gündoğmuş Kaymakamı Murat Yeşilyurt başkanlığında, ilçedeki Kurum Amirleri ve Siyasi Parti İlçe Başkanları'nın katılımıyla "Seçim Güvenliği Toplantısı" düzenlendi.

Toplantıda, yaklaşan seçim sürecinde güvenliğin sağlanması ve huzur ortamının korunması için alınacak tedbirler ele alındı. Kaymakam Yeşilyurt, seçim sürecinde tüm paydaşların işbirliği içinde çalışması gerektiğini vurgulayarak, adil ve şeffaf bir seçim ortamının sağlanması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini belirtti.

GEREKLİ ÖNLEMLER KONUŞULDU

Kurum amirleri ve siyasi parti ilçe başkanlarının görüş ve önerilerini paylaştığı toplantıda, seçim sürecinin sorunsuz bir şekilde geçmesi için yapılması gerekenler üzerinde fikir alışverişi yapıldı. Seçim güvenliğinin sağlanması ve demokratik sürecin sorunsuz işlemesi için gerekli önlemlerin alınması konusunda kararlılık ifade edildi. – Özlem Kaygusuz

Seçim güvenlik toplantısı yapıldı