Seçimi değerlendirdiler

Seçimi değerlendirdiler Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim tarihini 24 Haziran Pazar olarak açıklamasının ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Antalya'da da hareketli

Seçimi değerlendirdiler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim tarihini 24 Haziran Pazar olarak açıklamasının ardından tüm Türkiye'de olduğu gibi Antalya'da da hareketlilik başladı. Ak Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti il başkanları seçime hazır olduklarını söyledi.
Antalya'da Ak Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti il başkanları, 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimi değerlendirdi. Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, “Seçim tarihinde, Antalya’da her zaman sahada olan teşkilatlarımız yeni rekorlar kırmak için çalışmalarına daha da hız vererek devam edecektir” dedi.
CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, yarın da seçim yapılsa kendileri için fark edecek bir durum olmadığını dile getirerek “Seçime hazırız” mesajı verdi.
MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy da Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin teklifini hatırlatarak “Biz seçimlere hazır bir siyasi partisiyiz. Cumhur ittifakından yanayız ve bu ittifakın belirleyicisi ve aktörü biziz” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, "İktidar ve onun destekçisi MHP'nin apar topar belirlediği bir seçim tarihi. Türkiye çok sıkışmıştı” diye konuştu. Yasal olarak 10 Haziran tarihinden sonra yapılacak her seçime girebileceklerini kaydeden Sağır, "Yüksek Seçim Kurulu'ndan (YSK) bir karar aldırılıp engel çıkarılır mı, onu bilemiyorum. Böyle bir şey olursa da biz bir şekilde seçime gireceğiz. Ancak her halükarda Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayıdır" dedi. – DHA