Şelale yolunda tepki

Şelale yolunda tepki Uçansu Şelalesi'nin patlamasıyla birlikte bölgeye giden yerli ve yabancı turistler karşılaştıkları tablo karşısında isyan noktasına geldi. Yola düşen kayaların kaldırılmaması tepkileri de beraberinde getirdi.

Şelale yolunda tepki

Uçansu Şelalesi’nin patlamasıyla birlikte bölgeye giden yerli ve yabancı turistler karşılaştıkları tablo karşısında isyan noktasına geldi. Yola düşen kayaların kaldırılmaması tepkileri de beraberinde getirdi.

Her yıl Mart ayında patlama yapan Uçansu Şelalesi yerli yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. Ancak bu yıl şelaleyi ziyarete gitmek isteyen turistler karşılaştıkları manzaraya tepki gösterdiler. Kayabükü Mahallesi’ne bağlı Uçansu Şelaleyolu’nda yola kayaların düştüğü göze çarptı. 1 Hafta önce düşen kayaların yerinde durması insanların tepkisini çekerken yetkililerin konu ile ilgili gerekeni yapması istendi.

BURASI DA AYNI BÖLGEDEN FARKLI BİR MANZARA

Şelaleyi görmek isteyenler eskiden çamurlu bir yoldan geçiyordu. Geçen yıl belediyenin yolu taş ile döşemesinden sonra o eski görüntü gitse de bu sefer yol üstünde evleri bulunan ev sahipleri tarafından yola dökülen kum ve malzemeler yüzünden yol daralmış durumda. Vatandaşlar, “Havaların ısınmasının yaklaştığı şu günlerde, tatilcilerin, turistlerin, yerli halkın ve bölgeye kano için gelen yüzlerce turisti ağırlayan şelale yolunun çilesi ne zaman bitecek. Bu duruma kim dur diyecek.” Dediler. – Mesut Uygur

F.A.: Yola düşen kayaların kaldırılmaması tepki topladı.

F.A.2: Vatandaşların yola döktüğü kum yolu daraltıyor.

şelale yol