Sert tepki

Kadın dayanışması AK Parti'nin eski ilçe kadın kolları başkanı olan Fatih Mahallesi Muhtarı ve Adayı Birgül Tokaç, İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin'in çalışmalarına eşlik etti

Kadın dayanışması

AK Parti’nin eski ilçe kadın kolları başkanı olan Fatih Mahallesi Muhtarı ve Adayı Birgül Tokaç, İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Sultan Çetin’in çalışmalarına eşlik etti. Vatandaşları birlikte ziyaret eden Tokaç, Çetin için destek istedi. Tokaç, geçen ay Muhtarlar Buluşması kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Soylu ile görüşüp Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’i şikâyet etmişti.

Dedikodulara sert tepki!

Gündoğmuş Fatih Mahalle Muhtarı Birgül Tokaç’ın kızı Pelin Tokaç, gündemdeki dedikodulara yönelik açıklamalarda bulundu. Muhtar Birgül Tokaç ile Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’in yerel seçimlerde ‘oy takasına’ girecekleri yönünde söylentiler çıktığını söyleyen Pelin Tokaç, bu dedikoduları sert bir dille yalanladı. Pelin Tokaç, şunları söyledi: “Birkaç gündür kulağımıza gelen çirkin ve kasıtlı yapılan bir çıkarma için bir şeyler yazmak istedim. Annemin mevcut belediye başkanı ile ‘oy takasına’ gireceği yönünde olan bu komik söylentinin kimler tarafından yayıldığı çok açık, bizim değil ama kimlerin böyle bir takasa girdiği de çok açık. Kişi kendinden biliyor tabi işi yadırgamamak lazım. Baktı durum vahim ‘Bir dedikodu yayayım bari’ dedi galiba. Mevcut başkanla oy takasına girmek şöyle dursun aynı alanda nefes almaya tahammülümüz yok bizim. Seçimin yaklaştığı şu dönemlerde kafa karıştırmaya çalışan, çirkin ve yalan haberlerle ortalığı karıştırmaya çalışanları Allaha havale ediyorum ve bu tip dedikodulara kulak asmamanızı rica ediyorum. Bizim ‘o’ aile ile hiçbir durumda hiçbir şartta ve hiçbir zaman el sıkışmamış söz konusu değildir.”