Sıkı çalışıyorlar

Sıkı çalışıyorlar Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu, Okul Sporları Halkoyunları faaliyet programında Yılmaz Özdemir ve Elçin Pektaş liderliğinde yıldızlar kategorisinde yer alacak.

Sıkı çalışıyorlar

Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu, Okul Sporları Halkoyunları faaliyet programında Yılmaz Özdemir ve Elçin Pektaş liderliğinde yıldızlar kategorisinde yer alacak.

 

Okul Sporları İl Yarışması’na hazırlanıyorlar

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı okul sporları Halkoyunları İl yarışması öncesi öğrenciler sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Şubat ayı sonu ya da Mart ayı içerisinde yapılması planlanan Okul Sporları Halkoyunları faaliyet programında yer alan Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu, yıldızlar kategorisinde, Yılmaz Özdemir ve Elçin Pektaş eşliğinde çalışmalara hazırlanan ekip sıkı bir çalışma yürütüyor. Halkoyunları hocası Yılmaz Özdemir, çocukların çok yetenekli ve istekli olduklarını söyledi. “Gündoğmuş’a inşallah güzel bir derece getirmek istiyoruz. Gündoğmuş halkından da Halkoyunları ekibimize manevi olsun ve maddi olsun destek olurlar ise seviniriz” dedi. – Özlem Kaygusuz

Sıkı çalışıyorlar Gündoğmuş