'Sitem Etmeyin'

Yolların yapılmamasına sitem eden mahallelilere Özeren, 'Sizin bir mahalleniz var. Ama benim 29 mahallem var. Hepsine yetişmeye çalışıyorum. Lütfen geç kaldık diye sitem etmeyin.' dedi.

‘Sitem Etmeyin’

Yolların yapılmamasına sitem eden mahallelilere Özeren, “Sizin bir mahalleniz var. Ama benim 29 mahallem var. Hepsine yetişmeye çalışıyorum. Lütfen geç kaldık diye sitem etmeyin.” dedi.

Gündoğmuşlu vatandaşlar bozuk yollardan dolayı sıkıntı çekiyor. Asfaltlama işlemlerinin belediye ekiplerince devam ettiği ilçede bazı vatandaşlar geç hizmet verilmesinden dolayı sitem ediyor. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de bu sitemler karşısında bir cevap niteliğinde paylaşım yaptı. Özeren tüm mahalleye yetişmeye çalıştığını ifade ettiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘SİZİN BİR MAHALLENİZ VAR BENİM 29’

Her kardeşim kendi mahallesinde çalışma yapılmasını istiyor. Bu sizin açınızdan çok normal bir arzu. Çünkü sizin bir mahalleniz var. Ama benim 29 mahallem var. Hepsine yetişmeye çalışıyorum. Lütfen geç kaldık diye sitem etmeyin. Her mahallemizi, hepinizi çok seviyorum. Hepinizin  "Allah razı olsun" Dualarına çok ihtiyacım var. Karabul' da yola devam.” –Özlem Kaygusuz

YOLÇALIŞMASI YOL BELEDİYE