SİYASET  ISINIYOR

SİYASET  ISINIYOR Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala siyasi atmosfer ısınıyor

SİYASET  ISINIYOR

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala siyasi atmosfer ısınıyor. Sosyal medyada CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi eleştiren AK Partili Başkan Mehmet Özeren’e vatandaş FETÖ’yü sordu.

24 Haziran 2018 erken seçimleri sürecinde siyasi atmosfer ısınmaya başladı. Özellikle sosyal medyada atışmalar hızlandı. Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren de CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 3 Aralık 2005 tarihinde TBMM’ye sunduğu bir soru önergesini sosyal medyada paylaşarak “Böyle bir insan benim cumhurbaşkanım olamaz” ifadelerini kullandı.
Özeren’e yanıt Özcan Özdemir adlı bir vatandaştan geldi. Özdemir, AK Parti ve MHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçiminde oyunu kendisine atmasına karşın milletvekili seçiminde AK Parti’ye vermeyecek olan kişileri ‘münafık’ olarak nitelendirmesini hatırlattı ve “Bu arada paylaşım yaptığınız bir soru dilekçesi. 2013’ten önce vatan haini olan FETÖ hakkında kaç tane dilekçe verildi TBMM’ye?” diye de sordu.
Özeren, bu paylaşımdan birkaç gün sonra ise “Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Facebook'a biraz mesafe koymamız gerekiyor. Yani bu ay sadece Ramazan ayına yönelik paylaşım yapmak istiyorum” şeklinde paylaşımda bulundu.

Özeren İnce’yi eleştirdi Vatandaş FETÖ’yü sordu

Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi eleştirdi. İnce’nin 3 Aralık 2005 tarihinde Yalova’daki bir okuldan öğrencilerin din dersi adı altında okul dışına çıkarılması üzerine TBMM’ye sunduğu soru önergesini sosyal medya hesabından paylaşan Özeren, “Böyle bir insan benim cumhurbaşkanım olamaz” ifadelerini kullandı.
Özeren’e destek verenlerin yanı sıra eleştirenler de oldu. AK Parti ve MHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçiminde oyunu kendisine atmasına karşın milletvekili seçiminde AK Parti’ye vermeyecek olan kişileri ‘münafık’ olarak nitelendirmesini hatırlatan bir vatandaş, “Kişisel görüş ve düşüncelere saygı duyuyorum başkanım. Oy verenler baş tacı vermeyenler münafık, hain gibi sözler çok ağır ithamlar. Bu sözler size ait değil, yanlış anlamayın. Hedefleri ülkeye hizmet etmekse adayların bizim milletimiz kendine layık olanı seçer başkanım. Bu arada paylaşım yaptığınız bir soru dilekçesi. 2013’ten önce vatan haini olan FETÖ hakkında kaç tane dilekçe verildi TBMM’ye?” dedi. – Vedat Uygur