SİYASETÇİ AKINI

SİYASETÇİ AKINI Seçimler yaklaştıkça Gündoğmuş yolları aşınmaya başladı

SİYASETÇİ AKINI

Seçimler yaklaştıkça Gündoğmuş yolları aşınmaya başladı. 24 Haziran erken seçimleri öncesi siyasetçiler Gündoğmuş’a akın ediyor. İlçeye gelen siyasiler vatandaşlara vaatlerini anlatıp seçimlerde kendilerine destek istediler.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, toplu açılış ve temel atma törenleri için Gündoğmuş’a geldi. Kendisinin de Gündoğmuşlu olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, “Gündoğmuş’u gerçek bir ilçe hüviyetine kavuşturmak, hak ettiği hizmetleri getirmek için çok çaba sarf ettik” diyerek yapılan ve yapılacak olan yatırımları anlattı.
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın de seçim çalışmaları kapsamında Gündoğmuş’ta temaslarda bulundu. İlçe esnafını ziyaret eden Aydın, seçimlerde ittifak yaptıkları MHP’nin ilçe teşkilatına da uğradı.
MHP Antalya 3. Sıra Milletvekili Adayı Tarkan Akıllı da Gündoğmuş’ta seçim çalışmaları yaptı. Akıllı, AK Parti ile yaptıkları ittifakı anlatıp seçim beyannamesinden bahsederek seçilip meclise gitmek için güçlü bir desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.



Gündoğmuşlu olmaktan onur duyuyorum

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, toplu açılış ve temel atma törenleri için Gündoğmuş’a geldi. Çavuşoğlu’nun programına AK Parti İl Başkanı Ethem Taş, Kaymakam Nursel Karahan, Belediye Başkanı Mehmet Özeren, AK Parti İlçe Başkanı Ali Arslan, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Sözlerine kendisinin Gündoğmuşlu olduğunu söyleyerek başlayan Çavuşoğlu, “Doğup büyüdüğüm Gündoğmuş’ta olmaktan onur duyuyorum. Kimliğe bakınca herkes Mevlüt Çavuşoğlu doğum yeri Alanya. Ama artık herkes biliyor ki Mevlüt Çavuşoğlu, Gündoğmuş topraklarında doğdu. Gündoğmuşlu olmaktan da onur duyuyorum” dedi.
Açılışı ve temel atması yapılacak çalışmaları aktaran Çavuşoğlu, “Gündoğmuş’u gerçek bir ilçe hüviyetine kavuşturmak, hak ettiği hizmetleri getirmek için çok çaba sarf ettik” diyen Çavuşoğlu, yeni yapılan hastane ile uzman doktor geleceğini, 10 km’lik Gündoğmuş – Köprülü yolunun ihale edileceğini, Güzelbağ – Gündoğmuş arasındaki yolun yapılacağını, Yüksekokulun açılacağını, elektriği olmayan yaylanın kalmayacağını, hastanenin temelinin atılacağını söyledi. Ayrıca belediyenin hizmetleri olarak da yurt, lojman, çarşı, kültür merkezi, drenaj hattı gibi çalışmaların da olduğunu aktardı.
Çavuşoğlu, “Gündoğmuş Antalya’nın şampiyonudur. Her seçimde oylarını artırıyor. Çünkü Gündoğmuşlular siyasilere bakarken vatana millete ne yapıyor, ne yapmıyor, ne kadar seviyor, sevmiyor, ona bakıyor. Biz de sizlerin desteği ile zorlukların, engellerin üstesinden geldik” diye konuştu. Muhalefete çeşitli eleştirilerde bulunan Çavuşoğlu, 24 Haziran erken seçimleri için destek istedi. – Hakan Er