Önemli duyuru

Önemli duyuru Antalya Büyükşehir Belediyesi, Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında mükellef borçlarını yapılandırıyor

Önemli duyuru

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında mükellef borçlarını yapılandırıyor. Vergi mükellefleri, 31 Temmuz tarihine kadar başvurularını yaparak 31 Mart 2018 öncesine ait vergi borçlarını yapılandırabilecek.

Son tarih 31 Temmuz

18 Mayıs 2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi de mükellef borçlarını yapılandırıyor. Vergi mükellefleri, 31 Temmuz tarihine kadar başvurularını yaparak 31 Mart 2018 öncesine ait vergi borçlarını yapılandırabilecek. İlk taksit ödemesinin ise 30 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekiyor.
Kanun kapsamında 31 Mart öncesine ait vergi, harç, su, atıksu borçları ve buna bağlı cezaları, gecikme faizleri ve gecikme zamları yapılandırılacak.