Sorun ve talepler Ankara'da

Sorun ve talepler Ankara'da AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekilleri ve belediye başkanları Ankara'da Çevre ve Şehircilik, Kültür ve Turizm ile İçişleri Bakanlıklarını ziyaret et

Sorun ve talepler Ankara’da

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekilleri ve belediye başkanları Ankara’da Çevre ve Şehircilik, Kültür ve Turizm ile İçişleri Bakanlıklarını ziyaret etti. Ziyarete Gündoğmuş Belediye Başkanı Özeren de katıldı. Ziyaret sonrası konuşan Özeren, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Uçansu, yapı kayıt belgesi, huzur evi, çöp konteynırı ve millet bahçesiyle ilgili sorunları ve talepleri iletti.

AK Parti Antalya’dan Ankara çıkarması

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekilleri ve belediye başkanları Ankara’da Çevre ve Şehircilik, Kültür ve Turizm ile İçişleri Bakanlıklarını ziyaret etti. Ziyarete Gündoğmuş Belediye Başkanı Özeren de katıldı.

AK Parti Antalya heyeti tam kadro Ankara'ya çıkarma yaptı. Programa, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Kemal Çelik, Sena Nur Çelik, Atay Uslu ve Tuba Vural Çokal, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ve Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren katıldı.

VERİMLİ GÖRÜŞME

Antalya heyeti, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığı ziyaretine İbradı Kaymakamı Mevlana Kürkcü ile AK Parti İbradı İlçe Başkanı Hatice Sekmen de eşlik etti. Programla ilgili bilgi veren İl Başkanı Taş, "Üç bakanımızla da Antalyamız için verimli görüşmeler gerçekleştirdik" dedi.

UÇANSU, HUZUR EVİ KONUŞULDU

Ziyaret sonrası konuşan Özeren,  “İşimiz düzgün oldu muydu, bizimle muhabbete doyum olmaz. Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanımızın misafiri olduk. Toplantıda, Uçansu, yapı kayıt belgesi, huzur evi, çöp konteynırı ve millet bahçesiyle ilgili problemlerimizi ve taleplerimizi ilettik. Ziyaretle ilgili olarak, başta sayın bakanımız olmak üzere, saygıdeğer il başkanımıza ve değerli milletvekillerimize yürekten teşekkür ederim. Neticesini zamanı geldikçe dostlarımızla paylaşacağız” dedi. – Haber Merkezi