Sorunlarımıza kayıtsız kalıyorlar

Sorunlarımıza kayıtsız kalıyorlar Köprülü Pınargözü Mevkiinde oturan Mustafa Günay, evlerinin üstünden gecen yüksek gerilim hattı yüzünden her gün tehlike ile burun buruna olduklarını, durumu yetkilil

Sorunlarımıza kayıtsız kalıyorlar
Köprülü Pınargözü Mevkiinde oturan Mustafa Günay, evlerinin üstünden gecen yüksek gerilim hattı yüzünden her gün tehlike ile burun buruna olduklarını, durumu yetkililere bildirdikleri halde hiçbir çalışma yapılmamasından dertli.
KORKU İÇİNDEYİZ
Gündoğmuş’un Pınargözü İmanlar Mevkiinde evleri bulunan Mustafa, Saime Günay çiftinin arazilerinin tam ortasına dikilen yüksek elektrik direğinden geçen yüksek gerilim hattı yüzünden evlerinin çatısına çıkamadıklarını ifade eden Mustafa Günay konu ile ilgili, “Sorunlarımıza kayıtsız kalıyorlar. Bu yüksek gerilim evimin tam üstünden geçiyor. Evde tehlikedeyiz. Bir yıldırım düşse evin sigortaları atıyor. Evimizin elektrik hatları zarar görüyor yüksek gerilim hattı evimizin üstünden geçtiği için. Bu direğin uygun bir yere kaldırılması gerekiyor. Bu durumu bir dilekçe ile Gündoğmuş Tedaş yetkililerine bildirdim. Bir kaç defa gelip baktılar ama bir sonuç yok. Söyledikleri sadece evinizin çatısına çıkmayın dediler o kadar. Zaten üç aydır elektriklerimiz yok. Ana trafo hattının yanına bir trafo koymuşlar akşamları bir iki saat elektrik verip sonra tekrar kesiyorlar. Sorunlarımızı çözsünler” dediler.
Mustafa Saime Günay çifti, “Tedaş yetkilileri çözüm üretmiyor” dediler.