Sosyal medyadan hizmet talepleri

Belediye tarafından yapılan çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Özeren'e vatandaşlar yeni taleplerde bulundular



Belediye tarafından yapılan çalışmaları sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Özeren’e vatandaşlar yeni taleplerde bulundular. Özeren, “Geç kalınmış bir hizmet. Şak şaka gerek yok” şeklindeki bir yorumu ise daha sonra sildi.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Çiçekoluk Mahallesi’nde mahalle arası yolların hem genişletildiğini, hem de betonla kaplandığını duyurdu. Çalışmalardan fotoğraflar ve bilgileri sosyal medyada paylaşan Başkan Özeren’e yine sosyal medya üzerinden vatandaşlardan talepler geldi.
Özeren’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Selma Önal, bir ricada bulundu. Anneannesinin Pembelik köyünde ikamet ettiğini ve evine inen yolların çok dar olduğunu söyleyen Önal, “Bir kişi bile zor geçiyor ve yaşlılarımız inip çıkarken zorlanıyor. Akşamları bu zorluk ikiye katlanıyor. Başkanım bir de orayla ilgilenirseniz çok mutlu oluruz” dedi.
Bu isteğe yanıt veren Özeren, mülkiyet problemi olmayan yerlerde çalışma yaptıklarını söyledi. O bölgede mülkiyet sorununun olmadığının belirtilmesi üzerine Başkan Özeren, “O yolu biliyorum, onun farklı problemi var” şeklinde konuştu.
Bir başka istekte bulunan Ahmet Elmas da “Mehmet Dinçer ve Mehmet Akbulut’un evinin arasından girilen yolu da yaparsanız sevinirim. Bir çakıl geldi, birazını serdiler, birazı bozuk” dedi.
Genco Osman isimli vatandaş ise “Başkanım Balkaya Mahallesi’nde su deposunun önünde iki ev var. O iki evin yolunu kendi imkânlarımızla beton döktük. Yaklaşık 700 TL benden, 700 TL eniştemden çıktı. O yolu belediye yapması gerekiyordu. Muhtardan mı, sizden mi ne olduysa bir şeyler oldu, ‘Yapılacak’ dendi. Oyalandık hep, biz de kendimiz yaptık” diyerek sitemde bulundu. Özeren de o yol için kendisinden beton çakılı talep edildiğini ve gönderdiğini, haritacıya ilettiği zaman da şahsi tapuya dahil olduğunun söylendiğini belirtti.
İmdat Kılınç isimli vatandaş da Başkan Özeren’in Çiçekoluk’taki çalışmalarının geç kalınmış bir hizmet olduğunu söyleyerek “Buraya o kalıplar seçimden önce inmişti. Başkan anca hatasını düzeltiyor. Dört senede yapmış olduğu hizmet iki yer. Madem yapacak hizmet patika yolları genişletsin. 20 metre beton yapmayla şak şaka gerek yok, paçaları bağlayın” şeklinde yazdı. Başkan Özeren daha sonra kendi sosyal medyasına yapılan bu yorumu sildi. – Hakan Er