Soylu ile buluştular

Soylu ile buluştular İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya programı kapsamında AK Parti İl Teşkilatı'nda partililer ile bir araya geldi

Soylu ile buluştular

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya programı kapsamında AK Parti İl Teşkilatı’nda partililer ile bir araya geldi. İl Teşkilatı’nda istişare toplantısına Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve partililer de katıldı. Özeren Antalya temaslarında ayrıca ittifak ortakları MHP İl teşkilatını da ziyaret etti. 

Bakan Soylu ile
bir araya geldiler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya’yı ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu. Serik’te Ela Quality Resort Otel'de düzenlenen "Narkotik Suçlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısı"nda, hükümet olarak uyuşturucuya karşı verdikleri mücadeleyi anlatan Soylu, Antalya Sahil Güvenlik Okul Komutanlığı’nı ziyaret ederek okulun dersliklerini gezdi, Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Kendir ve diğer komutanlardan bilgi aldı. Soylu, Antalya AK Parti İl Teşkilatı’nda da partililerle bir araya geldi. İl Teşkilatı’nda istişare toplantısına Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve partililer de katıldı. Soylu ile görüşüp günün anısına birlikte fotoğraf çektiren Özeren ve beraberindekiler, ilçe hakkında çeşitli bilgiler aktardılar.

Özeren’den ‘ittifak’ ziyareti

Geçtiğimiz günlerde başkanlık makamında MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kıldan’ı ağırlayarak Devlet Bahçeli’nin portresini hediye olarak kabul eden Gündoğmuş Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Özeren, Kıldan ile birlikte Antalya’da bir takım ziyaretlerde bulundu. Özeren, Kıldan ve Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Güven ile birlikte MHP İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. Gündoğmuş heyeti, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun ve MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ile sohbet etti.
Gündoğmuş heyeti, daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay'ı da makamında ziyaret etti. – Dursun Kayacı

– Vedat Uygur