Sevincini yaşıyoruz

Sevincini yaşıyoruz Mahallelerde yapılan çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Bedan'daki Beşmuar yolunun açıldığını belirterek 'Verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin sevincini bir ke

Sevincini yaşıyoruz

Mahallelerde yapılan çalışmaları denetleyen Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Bedan’daki Beşmuar yolunun açıldığını belirterek “Verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin sevincini bir kez daha yaşadım” dedi.

'Sözümüzü tutmanın sevincini yaşıyorum'



Mahallelerde yapılan çalışmalar denetleyen Başkan Özeren, Bedan’daki Beşmuar yolunun açıldığını belirterek “Verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin sevincini bir kez daha yaşadım” dedi.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, mahallelerde devam eden çalışmalar denetledi. Bedan Mahallesi’ndeki Beşmuar yolunun araç geçişine açıldığını söyleyen Özeren, belediye başkanlığının en sevdiği üç özelliğini anlattı. Özeren, “İnsanların yararına olacak bir hizmeti tamamlamak, Bir insanın iş bulmasına vesile olmak ve verdiğimiz bir sözü yerine getirmek belediye başkanlığının en sevdiğim üç özelliğidir. Bugün verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin sevincini bir kez daha yaşadım” diyerek Bedan Mahallesi’ne yolun hayırlı olmasını diledi.
Bedan’daki yol çalışmaları sırasında Horasan döneminde yapılmış bir su kanalının ortaya çıktığını belirten Özeren, tarihi eserin gün yüzüne çıkarılmasını sağlayacaklarını belirtti.
Kozağacı Mahallesi’ndeki yol çalışmalarını inceleyen Özeren, çalışan işçileri ve mahalle halkını da ziyaret etti. Özeren’e ziyarette eski AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer eşlik de etti. – Dursun Kayacı