SÜRPRİZ ADAYLAR

SÜRPRİZ ADAYLAR Yerel seçimlere 3 ay gibi bir zaman kala siyasi partilerde aday adayları sayısı artış gösteriyor

SÜRPRİZ ADAYLAR

Yerel seçimlere 3 ay gibi bir zaman kala siyasi partilerde aday adayları sayısı artış gösteriyor. Gündoğmuş’ta en hareketli parti İYİ Parti olurken Sultan Çetin’in ardından Zeki Doğan ve Mehmet Özdemir de aday adayı olduklarını açıkladı. Öte yandan İYİ Parti adayının bu hafta açıklanması bekleniyor.



İYİ PARTİ’DE ADAY SAYISI 3 OLDU
İYİ Parti Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı olmak isteyenlerin sayısı arttı. Gündoğmuş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’ndan istifa ederek aday adaylık başvurusunu yapan Sultan Çetin’in ardından iki isim daha aday adayı olduklarını açıkladı. Emekli eğitimci Zeki Doğan ve eski belediye başkanlarından Mehmet Özdemir, İYİ Parti’den aday adayı oldular. Doğan ve Özdemir, amaçlarını ve İYİ Parti tarafından aday gösterilirse yapacaklarını anlattılar.
DOĞAN: HEDEFİMİZ ADİL YÖNETİM
Yöre çocuğu olarak hizmet etme anlamında borcu olduğu düşüncesi ve mevcut yönetimden daha adil, daha uygulanabilir, daha iyi hizmet etme inancıyla yola çıktıklarını belirten Zeki Doğan, bölgenin sorunlarını iyi bildiğini, projelerin hazır olduğunu ve halkın katılımı ile sorunları çözeceklerini söyledi. “Çözüm odaklı olacağız. Sorun çıkaran değil sorun çözen olacağız. Kurumlarla çatışan değil barışık bir hizmet anlayışımız olacaktır” diyen Doğan, “Tek hedefimiz; adil, tarafsız, eşit, katılımcı bir hizmet anlayışımız olacaktır. Gündoğmuşumuz, Antalyamız, Ülkemiz İYİ olacak” diye konuştu.
ÖZDEMİR: TECRÜBELERİM VAR
1999-2004 yıllarında Gündoğmuş Belediye Başkanlığı yapan ve daha sonra siyasete ara veren Mehmet Özdemir ise İYİ Parti ile tekrar siyasete döndüğünü belirtti. Aday adayı olan Özdemir, “Parti teşkilatım görev verirse en güzel şekilde görev yapacağımdan, geçmiş bilgi ve tecrübemizi de katarak güzel hizmetlere imza atacağımdan eminim. Hedefimiz Gündoğmuş’un makûs kaderini değiştirmek. Bütün mahallerimizde birlik beraberliği sağlamak. Siyasi tavır veya kin güdecek davranışlardan uzak herkese hizmette eşit olacak bir anlayışla yönetim yapacağız” dedi.

RA-1 – Sultan Çetin

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın ve İlçe Başkanı Bahattin Ünsal’ın belediye başkan adayını bu hafta açıklaması bekleniyor.

RA-2
Zeki Doğan

RA-3
Mehmet Özdemir

(haber Mesut uygur)