Sürücülerin yürekleri o yolda ağızlarına geliyor

Sürücülerin yürekleri o yolda ağızlarına geliyor Gündoğmuş'un Güzelbağ tarafından ilçeye ulaşan yol, uçurum kenarından ve kayaların yanından ilerliyor, bu durum yolun kullanımını tehlikeli hale getiriyor.

Sürücülerin yürekleri o yolda ağızlarına geliyor

Gündoğmuş'un Güzelbağ tarafından ilçeye ulaşan yol, uçurum kenarından ve kayaların yanından ilerliyor, bu durum yolun kullanımını tehlikeli hale getiriyor.

Özellikle Alanya'nın Konaklı tarafından yola giriş yapan sürücüler, ani tehlikelerle karşılaşıp ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Yolun bu riskli yapısı, sürücüler arasında ciddi endişelere sebep oluyor ve birçok kişi bu yolu tercih etmekten kaçınıyor. Bölge halkı, yıllardır devam eden bu tehlikeli duruma karşı yetkililerden çözüm bekliyor. Özellikle sürücülerin güvenliğini tehdit eden bu durumun acilen ele alınması gerektiğini belirtiyorlar. Yolun genişletilmesi ve daha güvenli hale getirilmesi talepleri, bölge halkının öncelikli beklentileri arasında yer alıyor.

SADECE SÜRÜCÜLERİ ETKİLEMİYOR

Ancak, bu tehlikeli yolun kullanımında yaşanan sıkıntılar sadece sürücülerle sınırlı değil. Yolun durumu, bölgedeki ticaretin ve turizmin de önündeki engellerden biri haline gelmiştir. Bölgeye gelen turistler ve iş insanları da bu riskli yoldan dolayı zorluklar yaşamakta ve bu durumun çözülmesi gerektiğini dile getirmekte. Aksi halde, bu tehlikeli yolun kullanımı sırasında yaşanabilecek kazaların ve olumsuz durumların önüne geçilemeyeceği endişesi hakim olmaya devam edecek. – Özlem Kaygusuz

Sürücülerin yürekleri o yolda ağızlarına geliyor