TALEP PATLAMASI

TALEP PATLAMASI Sosyal medya aracılığı ile belediyenin yapmış olduğu hizmetleri duyuran Başkan Özeren'e vatandaşlar yine sosyal medyadan yeni hizmet taleplerinde bulundular

TALEP PATLAMASI

Sosyal medya aracılığı ile belediyenin yapmış olduğu hizmetleri duyuran Başkan Özeren’e vatandaşlar yine sosyal medyadan yeni hizmet taleplerinde bulundular. Vatandaşlar kendi mahallelerine yapılmasını istediği hizmetleri sıralarken bazıları da yapılmayanları söyleyip sitem etti.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, belediye olarak yapmış oldukları hizmetleri sosyal medyadan paylaşarak ilçe halkına duyurmayı sürdürdü. Özeren, son olarak Karabul Mahallesi’nde yapılan kapalı mekanı ve Kozağacı Mahallesi’ne yapılan yol çalışmalarını inceleyerek vatandaşlara duyurdu. Özeren, “11 mahallede ekibimiz var. Sekizi yol yapıyor. Yeni yol, asfalt kaplama, beton kaplama, kilitli parke taşı, beton duvar... Bu yol inşallah bizi bir yere götürecek” ifadelerini kullandı. Özeren’in sosyal medyadaki paylaşımlarına çok sayıda yorum yapan vatandaşlar, kendi mahallelerine de yapılmasını istedikleri yatırım ve hizmetleri aktardılar. Bazı vatandaşlar da yapılmadığını söylediği hizmetlerden dolayı sitem ettiler.



Sosyal medyadan talep patlaması!

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, belediye tarafından yapılmakta olan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Son olarak Kozağacı’ndaki çalışmaları inceleyen Özeren, “11 mahallede ekibimiz var. Sekizi yol yapıyor. Yeni yol, asfalt kaplama, beton kaplama, kilitli parke taşı, beton duvar... Bu yol inşallah bizi bir yere götürecek” ifadelerini kullandı.
Çalışmalar ve incelemelerden çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Özeren’e vatandaşlardan yeni talepler geldi. Yasin Serter adlı bir vatandaşın “Bunların arasında Ortaköy’e hizmet yok galiba. Ortaköy’e Büyükşehir Belediyesi bakıyor galiba başkanım” şeklindeki serzenişine Başkan Özeren, “Bir aydır 11 kişilik bir ekip kilitli taş döşüyor. Tabi bunu hizmet sayarsanız” diye yanıt verdi.
Başkan Özeren’e yazılan diğer talepler ise şöyle:

Mustafa Köleoğlu:
Ah başkanım şu Akyarı’nın yollarını da bir yaptırsanız, sizden başka bir şey istemeyiz. Yayla yollarına bırak asfaltı, bari bir dozer saldırıverseydin çok muydu Akyarı halkına.

Mustafa Akay:
Ortaköy’de belediye çalışırken Bedan diye de bir köy vardı, biz nerde bu belediye demedik.

Fedayi Kloglu:
Bir haftadan beri Ortaköy’den geçiyoruz. Her yer parke taşı. Acaba Akyarı köyünün suçu ne?

Abdurrahman Demir:
Serinyaka zeytin yoluna da bir el atalım.

Hilmi Gür:
Başkanım inşallah Avsallar Karasu yolundan Güneycik yoluna bağlandığını görürüz. Konya Gündogmuş Sericek’ten Söbüçimen yaylalarına gidecek bölge halkımızın yolunu çok kısaltacaktır.

Barcın Isı:
Allah razı olsun başkanım. Yayla yolumuz ne zaman başlayacak. Buna bir yardımcı olalım. Saburlar Mahalle Muhtarımız da uğraşıyor. En yakın zamanda başlasa iyi bir hizmet olacak. Saburlar Mahallesi, Güneycik Mahallesi yoluna bakanımız da talimat verdik köprü yapılacak dedi. Neyi bekleniyor bilmiyoruz. Orayı tam 37 mahalle kullanacak. Başkanım buna bir yardımcı olalım.