Tarih belli oldu

Tarih belli oldu 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı okul sporları Halkoyunları İl yarışması öncesi öğrenciler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Tarih belli oldu

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı okul sporları Halkoyunları İl yarışması öncesi öğrenciler çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Okul Sporları Halkoyunları faaliyet programında yer alan Şehit Orman Mühendisi Abdullah Aydın Yatılı Bölge Ortaokulu, yıldızlar kategorisinde, Yılmaz Özdemir ve Elçin Pektaş eşliğinde çalışmalara hazırlanan ekibe okul Müdürü Fatma Aksoy’da eşlik ediyor. Gündoğmuş ekibini çalıştıran Özdemir “Hedef birincilik. Öğrencilerimiz çok istekli. Yarışma gününe kadar özverili çalışmalarımız devam edecek. Gündoğmuş’a inşallah birincilik ile dönüp, hemen ardından il kategorisindeki yarışmalara da hızlı bir şekilde hazırlık yapmak istiyoruz. Yarışma günü katılım göstermek isteyen herkesi Antalya Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi. Yarışma tarihi 14 Mart Perşembe günü olarak açıklandı. Yarışma yeri olarak da Antalya Spor Salonu’nda saat 13:00’da başlayacak.  – Özlem Kaygusuz

Tarih belli oldu