Tayin rüzgarı

Tayin rüzgarı Gündoğmuş'ta görev yapan ve süreleri dolan bürokratlar bir bir giderken yerlerine kimlerin atanacağı henüz netleşmedi

Tayin rüzgarı

Gündoğmuş’ta görev yapan ve süreleri dolan bürokratlar bir bir giderken yerlerine kimlerin atanacağı henüz netleşmedi. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yeni görev yeri belli olan kaymakam Özbilgi Kilis’e,  Milli Eğitim Müdürü Kuscalı Konya’ya ve başhekim Turgut ise Antalya geri döndü. Gündoğmuş Devlet Hastanesi’nin yeni Başhekimi Çeliker olurken,  Gündoğmuş’un yeni Kaymakamı ve Milli Eğitim Müdürü’nün kim olacağı merakla bekleniyor.

KAYMAKAM ÖZBİLGİ KİLİS’E

Antalya’da görev yapan bazı kaymakamların görev yeri değiştirildi.

Resmi Gazete’nin 12 Ağustos 2022 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi Kilis Musabeyli Kaymakamlığı’na, Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit Hakkari Yüksekova Kaymakamlığı’na, Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı Karabük Safranbolu Kaymakamlığı’na, Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı’na, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici İstanbul Vali Yardımcılığı’na, atandı.

TEŞEKKÜRLER

2020 yılından bu yana Gündoğmuş ilçemizde görev yapan ve başarılı çalışmalara imza atan kaymakamımız Hamza Özbilgi, resmi gazetenin 12 Ağustos 2022 tarihinde yayınlanan kararname ile Kilis Musabeyli Kaymakamlığı’nda görev yapacak. Kaymakamımız Hamza Özbilgi’e Gündoğmuş’a yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Gündoğmuş gazetesi olarak teşekkür eder yeni görev yerinde başarılı çalışmalarının devamını temenni ederiz.

KUSCALI KONYA’YA

GÜNDOĞMUŞ Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kuscalı’nın tayini Konya Merkez’e çıktı.

Yaklaşık iki yıldır ilçemizde görev yapan Abdullah Kuscalı, görev süresinin dolması sebebiyle Konya merkez’e tayini çıktı. Yerine Milli Eğitim Şube Müdürü olarak ilçede görev yapan Ercan Albay vekalet ediyor. Kuscalı’ya ilçemiz eğitim camiasına yapmış olduğu katkılardan dolayı Gündoğmuş Gazetesi olarak teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

ÇELİKER GÖREVE BAŞLADI

11 Mayıs 2020 tarihinden bu yana vekaleten göre yapan Gündoğmuş Devlet Hastanesi başhekimi Gökçe Duranoğlu Turgut’un yerine Dr. Erol Çelikler atandı.

Bir süredir başhekimlik görevini vekaleten yürüten Gündoğmuş Devlet Hastanesine atanan başhekim Gökçe Duranoğlu Turgut görev süresinin dolması ile asıl görev yeri olan Antalya Serik Devlet Hastanesi’ndeki görevine döneceği ama halen ücretsiz izinde olduğu belirtildi. Turgut’un süresinin dolmasının ardından yerine Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrah olarak görev yapan ve yeni görev yeri olan Gündoğmuş Devlet Hastanesine atanan başhekim Op. Dr. Erol Çeliker, İlçeye gelerek görevine başladı. Çeliker, Tıp Fakültesi Dicle Üniversitesi mezunu.

Haber: İbrahim Barış Başar