Test yapılsa pozitif çıkar!

Test yapılsa pozitif çıkar! Antalya'da 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka sayısı son açıklanan tabloda 95

Test yapılsa pozitif çıkar!

Antalya’da 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka sayısı son açıklanan tabloda 95.16’ya yükselerek, renk haritasında kırmızı bölge sınırına dayandı. Antalya ilçeleri arasında sıfır vaka ile öne çıkan Gündoğmuş’un Kayabükü Mahallesi’nde ise korona paniği yaşanmaya başladı. İlçe sakinleri test yapılmadığı için sıfır vaka çıktığını belirterek “Test yapılsa birçok kişinin testi pozitif çıkar” dediler.

Kayabükü’nde korona paniği

Gündoğmuş Kayabükü Mahallesi Covid-19 şüphesi ile çalkalanıyor

Antalya ilçeleri arasında sıfır vaka ile öne çıkan Gündoğmuş’ta korona paniği yaşanmaya başladı. Kayabükü Mahallesi’nde 7-8 hanede şüphe üzerine karantinaya alındığı belirtildi. Mahalle sakinlerinden bir çiftin Manavgat Devlet Hastanesi’nde tedavi gören oğullarını ziyareti sırasında virüse yakalandığını ve oradan mahalleye yayıldığı iddia edildi. Bölgede kimsenin evden dışarı çıkarılmasını izin verilmediği, iki kişinin ise ambulans ile hastaneye götürüldüğü öne sürüldü.

CUMA NAMAZI KILINMADI

Mahallede anons edilerek Cuma namazına dahi izin verilmediği, vatandaşların da şüphe üzerine evlerden dışarı çıkmadığı biliniyor.

TEST YAPILSA BİRÇOK KİŞİ POZİTİF ÇIKAR

Gündoğmuş’ta Covid-19 vakasının çıkmamasındaki en büyük sebep olarak bölgede hiç test yaptırılmaması gösteriliyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar ilçede test yapılsa birçok kişinin testinin pozitif çıkacağını söylüyor. Hafta sonları bölgeye çok sayıda araçların girdiği, mahallelerde ve yaylalarda, yol kenarlarında şehirden insanların araçları ile birlikte hem piknik hem de büyüklerini ziyarete geldiği görülüyor. – Mesut Uygur