'Tüm saldırılara rağmen kardeşçe kazanacağız!'

'Tüm saldırılara rağmen kardeşçe kazanacağız!' Gündoğmuş'ta Millet İttifakı mensuplarının 'Seçim öncesi ilçede battaniye ve erzak dağıttığı' yönünde gelen ihbarla Cumhur İttifakı Adayı ve mevcutbeledi

‘Tüm saldırılara rağmen
kardeşçe kazanacağız!’


Gündoğmuş’ta Millet İttifakı mensuplarının ‘Seçim öncesi ilçede battaniye ve erzak dağıttığı’ yönünde gelen ihbarla Cumhur İttifakı Adayı ve mevcut
belediye başkanı Mehmet Özeren’i takibe alması ve Özeren’in tabancasıyla ateş açması gerginliğe neden oldu. Konuyla ilgili Gündoğmuş Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan basın açıklamasına İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi, Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, Sultan Çetin ve Millet ittifakını oluşturan partililer katıldı.
Millet ittifakı olarak sürekli halkı sükûnete davet ettiklerini belirten İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, “Cumhur ittifakının liderlerinin halkı kutuplaştırıcı ve tahrik edici beyanları maalesef Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Mehmet Özeren’in bu eyleminde karşılık bulmuştur” dedi.
“YASAL ŞİKAYET SÜRECİ BAŞLATILDI”
Gündoğmuş adayı Sultan Çetin’in hukuk dışı eylemlerle sindirmeye çalışıldığını vurgulayan Aydın, “Çetin’i bu tip hukuk dışı eylemlerle sindirebileceğini zanneden Mehmet Özeren yanılmaktadır. Millet ittifakının tüm mensupları, İYİ Parti ve CHP’nin tüm teşkilatları Çetin ve ona gönül verenlerin yanındadır. Konuya ilişkin olarak CHP ve İYİ Parti ilçe teşkilatlarımız, İlçe Seçim Kurulu ve Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde yasal şikayet sürecini başlatmışlardır” diye konuştu.
“4-5 EL ATEŞ ETMİŞTİR”
“Bizler sevgiden, kardeşlikten, hoşgörüden bahsederken rakibimiz siyaseten kazanmak uğruna üzerimize haksız bir biçimde gelmeye başlamıştır”
Çetin ise, “Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden itibaren seçim kanunlarını hiçe sayan tutum ve davranışlarda bulunanlar maalesef bu
hukuksuzluklarda son nokta olan silahlı saldırı eylemini gerçekleştirmiştir. Partili arkadaşlarımız haksız bir şekilde şikayet edilip olay yerine gelen polislerce işlem tesis edildiği sırada Belediye Başkanı Mehmet Özeren kendi beylik tabancasıyla partililerin ve polislerin bulunduğu yöne doğru 4-5 el ateş etmiştir. Bu vahim eylemi gerçekleştiren belediye başkanı, kendi gerçekleştirdiği eylemi partimiz ve bizzat benim şahsıma yöneltmeye çalışmıştır. Kardeşliğin bozulmasına asla ve asla izin vermeyeceğiz. Her türlüğü hukuksuzluğa, her türlü iftiraya ve her türlü saldırıya rağmen, dürüstçe kardeşçe erdemli bir şekilde mücadeleye devam edeceğiz, kazanacağız” ifadelerini kullandı.

RA-1
Belediye Başkan Adayı Çetin’e, Milletvekili Bahşi, Subaşı, İl Başkanı Aydın ve partililer destek verdi.