En çok Türel arandı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in projelerini anlattığı FOX TV'deki İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programı, arama motoru Google'da en çok arananlar listesinde ilk sırada yer aldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in projelerini anlattığı FOX TV’deki İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programı, arama motoru Google'da en çok arananlar listesinde ilk sırada yer aldı. 

Türel, FOX’ta konuştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının konuğu oldu. Antalya Kaleiçi’nde canlı yayın yapan Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan Türel, yaptığı ve yapacağı projelerini anlattı. Türel programda, tarıma önem verdiklerini söyleyerek “7 bin 500 çiftçi ailesine sulama suyunda elektriği bedava kullandırıyoruz. 2019’da 50 bin çiftçi ailesi sulama suyunda elektriği bedava kullanacak. Önümüzdeki dönem tarım marketler kurarak çiftçimize gübre ve bazı ana kalemleri daha düşük fiyatla bizzat büyükşehir belediyesi olarak vereceğiz." dedi. Turizme ilgili açıklamalarda da bulunan Türel, 31 Mart yerel seçimlerinde de herkesin oyuna talip olduğunu ifade etti.