Türkiye Seninle

Türkiye Seninle Korona virüs (Covid-19) tedavisi yoğun bakımda devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için sosyal medyadan #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek başlıklı çalışması başlat

Türkiye Seninle

Korona virüs (Covid-19) tedavisi yoğun bakımda devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için sosyal medyadan #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek başlıklı çalışması başlatıldı. Aralarında birçok siyasi ismin de katıldığı sosyal medya kampanyasında İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehir belediye başkanları da iyi dileklerini iletti. . Korona virüsü yenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de “Sıra sizde Muhittin Başkanım” diyerek sağlığına kavuşması için dua etti.

Türkiye Seninle Muhittin Böcek

Korona virüs (Covid-19) tedavisi yoğun bakımda devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için, sosyal medyadan #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek başlıklı çalışma başlatıldı.

17 Ağustos pazartesi günü Covid-19’a yakalanıp hastanede kontrol amaçlı izole altına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 8 Eylül Salı günü tarihinde kan değerlerinde düzelme, PCR testinde negatifleşme ve antikor testlerinde pozitiflik saptandı. Ancak Covid sürecinde akciğer dokusunda oluşan tahribat oluşan Böcek'in tedavisi yoğun bakım koşullarında devam etti.
Halen yoğun bakımda bulunan Böcek için sosyal medyadan manevi destek kampanyası başlatıldı. Aralarında birçok siyasi isminde katıldığı sosyal medya kampanyasında #TürkiyeSeninleMuhittinBöcek başlıklı tag açıldı. Oluşturulan kampanya büyük destek gördü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer de sosyal medyadan destek verenler arasında yer aldı.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Antalya Büyükşehir Belediyesinden, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve bir süredir hastanede tedavi gören Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin, "Son 24 saat içerisinde olumsuz giden herhangi bir süreç yaşanmamış olup, klinik seyri stabil olarak seyretmektedir." açıklaması yapıldı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Başkan Böcek'in 7 Eylül'den itibaren yoğun bakımdaki takip ve tedavisinin devam ettiği belirtilerek, "Son 24 saat içerisinde olumsuz giden herhangi bir süreç yaşanmamış olup, klinik seyri stabil olarak seyretmektedir." ifadelerine yer verildi. – AA